Curierul Românesc

Sorin Lavric (AUR): România are nevoie în fruntea sa de oameni competenți și patrioți, care să pună interesele naționale mai presus de interesele personale

Senatorul AUR Sorin Lavric a adus critici dure la adresa liderilor coaliției de guvernare, care, după ce au generat un adevărat haos prin comasarea neconstituțională a alegerilor europarlamentare cu cele locale, au început campania electorală, visându-se președinți ai României. „Nicu și Marcel” irosesc mii de euro din banii publici pe panouri publicitare în încercarea de a-i păcăli pe români cu tot felul de mesaje ipocrite.

Sorin Lavric a subliniat că nici pe Nicolae Ciucă și nici pe Marcel Ciolacu nu îi recomandă nimic pentru a ocupa o funcție atât de înaltă. De pildă, generalul Ciucă, este un plagiator, care astăzi pozează în familist, după ce a contribuit la răspândirea agendei globaliștilor:

„Generalul Nicolae Ciucă, cel care a făcut presiuni uriașe asupra justiției pentru a bloca orice tentativă de analiză a tezei sale de doctorat, pentru ca românii să nu afle că este un plagiator, hoț și mincinos, a descoperit brusc că este un mare familist, ba mai mult, că Biserica, credința și obiceiurile românilor sunt esențiale. În felul acesta, domnul Ciucă s-a dovedit încă o dată plagiator, întrucât nu a făcut altceva decât să copieze doctrina AUR. Se pare că a uitat că ani de zile a răspândit agenda progresist-globalistă a stăpânilor de la Bruxelles”, a afirmat Lavric.

În ceea ce îl privește pe actualul premier, „după ce i-a scuipat în obraz pe moldoveni, socotindu-i români de categoria a doua, insultă pentru care într-un stat normal cariera acestui ins s-ar fi încheiat definitiv, și-a început campania prezidențială pe stadion, demonstrând că vechile reflexe comuniste, care implicau celebrele defilări pe stadioane în cinstea liderului suprem, nu s-au șters încă din fibra identitară a PSD-iștilor”, punctat senator.

În contextul dat, Sorin Lavric a amintit că țara noastră se află într-o situație dificilă, iar politicienii trebuie să aibă alte priorități:

„România are nevoie să asigure bugetul de stat și să evite orice tip de cheltuieli care pot genera noi dezechilibre. Cu alte cuvinte statul are nevoie de un mediu predictibil pentru investitori, de măsuri de sprijinire a investițiilor mari și de stimulare a inovației, a cercetării și a dezvoltării, precum și de atragerea banilor europeni prevăzuți în PNRR, nu de o nouă campanie electorală inutilă în care cei doi lideri ai coaliției de guvernare să concureze pentru o funcție care, oricum, este o pălărie mult prea mare pentru ei”, a afirmat senatorul.

Domnia sa atras atenția asupra faptului că este imperios ca haosul economic, politic și guvernamental să înceteze rapid. De asemenea, Sorin Lavric a reiterat că, la alegerile din acest an, românii sunt așteptați la vot, în număr cât mai mare. „România are nevoie în fruntea sa, mai mult ca oricând, de oameni competenți și patrioți, care să pună interesele naționale mai presus de interesele personale. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor vrea, poate și știe cum să reconstruiască din temelii România”, a mai spus senatorul.

Related Articles

Back to top button