Curierul Românesc

Sorin Lavric (AUR): Moldova, spune-i NU infractorului Ciolacu și bandei de tâlhari!

Sorin Lavric l-a criticat dur pe prim-ministrul Marcel Ciolacu după ce acesta a declarat că se simte jignit când cineva îi spune că Buzăul face parte din Moldova, sugerând astfel că moldovenii sunt cetățeni de mâna a doua. Senatorul AUR atrage atenția că un demnitar al statului trebuie să îi reprezinte în mod echitabil pe toți cetățenii țării, indiferent de regiune, și să se asigure că depune toate eforturile necesare în vederea dezvoltării unitare a României.

„Incompetentul fără bacalaureat, prieten cu teroristul Omar Hayssam, proțăpit de trădătorul Klaus Iohannis în funcția de prim-ministru al României, spunea zilele trecute că se simte jignit când cineva îi spune că Buzăul ar face parte din Moldova, sugerând astfel că moldovenii ar fi un fel de cetățeni de mâna a doua, niște rebuturi ale societății pe care este mai bine să îi ocolești, să nu-ți asociezi imaginea cu ei. Sau daca o faci, să-i prostești cu iluzii ieftine, o pungă de mălai și o sticlă de ulei, apoi să le furi votul ca să călărești din nou țara pentru alți patru ani.

Acest ipochimen, ajuns într-un mod total nefericit în fruntea țării, fără să știe nici o boabă de economie, limbi străine sau diplomație, fără niciun fel de cultură în ceea ce privește istoria neamului, în loc să-i reprezinte în mod echitabil pe toți cetățenii țării, să aloce investiții pentru dezvoltarea unitară a regiunilor geografice, aruncă cu lejeritate anateme asupra moldovenilor, îi privește de sus, considerându-se superior celor care îi pot da oricând lecții de onestitate, inteligență, evlavie, curaj și demnitate”, a declarat Sorin Lavric.

În contextul dat, domnia sa amintește că, în prezent, Moldova e o regiune subdezvoltată în comparație cu alte zone ale țării – o consecință a politicii dezastruoase marca PSD, care nu a prevăzut investiții în această regiune. Mai mult decât atât, în cei peste 33 de ani de când baronii PSD „sorb cu nesaț din bugetul țării”, tinerii moldoveni au ales calea emigrației pentru a-și asigura un trai mai bun. Și tot din cauza PSD, Moldova nu are în prezent o autostradă care să asigure legătura cu Transilvania și cu Europa Centrală.

Având în vederea toate cele menționate anterior, Sorin Lavric face apel către toți moldovenii și îi îndeamnă ca, la alegerile din 9 iunie, să spună un NU hotărât PSD și PNL:

„La alegerile din acest an, întreaga Moldova trebuie să se trezească și să-i spună un NU hotărât infractorului Ciolacu și bandei de tâlhari. Moldovenii trebuie să spună NU celui care se simte jignit când e categorisit drept moldovean. Trebuie să spună NU jafului, corupției, minciunii și incompetenței. Moldovenii trebuie să le spună NU tuturor PSD-iștilor, PNL-iștilor și tuturor celor care le-au furat banii, bunăstarea, fericirea. În 2024, Revoluția care schimbă România începe în MOLDOVA!”.

Related Articles

Back to top button