Curierul Românesc

George Badiu (AUR), despre problemele județului Vrancea: cea mai stringentă este lipsa locurilor de muncă

Deputatul AUR George Badiu, candidat la Consiliul Județean Vrancea, a acordat un scurt interviu publicației 5news.ro, în care a vorbit despre problemele și nemulțumirile locuitorilor județului Vrancea. Domnia sa a afirmat că, dintre toate, cea mai stringentă problemă este cea a lipsei locurilor de muncă. Din această cauză, oamenii au fost nevoiți să emigreze, în contextul în care toate fabricile din județ s-au închis.

„Oamenii au fost nevoiți să plece în străinătate, cei mai mulți în Italia, acum, mai nou, și în Spania și Anglia, pentru că locuri de muncă nu mai există. Toate uzinele, toate fabricile din județ s-au închis. Mai merge doar ceva pe partea de lohn, la confecții, iar la Adjud avem un combinat de prelucrare a hârtiei pentru ambalaje, dar nimic altceva nu mai funcționează. ISEH s-a închis, CPL s-a închis. La fel și Electroplast, Laminor, totul s-a închis. Asta este cea mai mare problemă din Vrancea”, a declarat deputatul.

În context, George Badiu a mai spus că, până în prezent, nimeni nu și-a dat interesul pentru a găsi rezolvare la problemele vrâncenilor. Însă, așa cum a arătat în repetate rânduri prin propunerile, proiectele de lege inițiate și prin măsurile incluse în programul de guvernare, Alianța pentru Unirea Românilor are soluții precise pentru a răspunde acestor nemulțumiri.

„În ceea ce privește matrapazlâcurile imobiliare care s-au făcut în Focșani și la marginea Focșaniului, cu pădurile, cu retrocedările, sunt chestiuni știute, pe care toți vrâncenii le consideră destul de importante. Nimeni nu și-a dat interesul ca să le rezolve până acum. Sperăm ca noi, prin măsurile pe care le vom lua, să remediem aceste probleme”, a mai spus deputatul.

Related Articles

Back to top button