Curierul Românesc

Candidatul AUR, Mihai Enache, are cel mai bun profil profesional pentru primăria București

În contextul competiției pentru scaunul de primar al Capitalei, Mihai Enache, reprezentând Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), iese în evidență printr-un profil profesional de invidiat.

Cu o carieră îndelungată în administrația publică, Enache demonstrează că dedicația și competența sunt cheia succesului într-un domeniu unde susținerea politică pare să domine. Ascensiunea sa pe scara ierarhică, fără a se baza pe sprijin politic, subliniază integritatea și profesionalismul său. Prin rolul său de manager de proiect, Enache a fost la timona celor mai semnificative investiții din Sectorul 4 al capitalei în ultimii ani, inclusiv dezvoltarea Stației de Metrou Tudor Arghezi și a Centrului Medical Multifuncțional Carol Davila – cel mai mare spital de stomatologie din București. Aceste proiecte nu doar că au îmbunătățit infrastructura urbană și serviciile de sănătate, dar au și pus Bucureștiul pe harta investițiilor majore în domeniul public.

Gestionând investiții care se ridică la peste 250 milioane de euro, din care jumătate reprezintă fonduri nerambursabile, Enache a demonstrat nu doar o capacitate remarcabilă de administrare a resurselor financiare, dar și o viziune pragmatică și orientată spre dezvoltare durabilă. Aceste calități îl fac pe Mihai Enache candidatul ideal pentru funcția de primar al Bucureștiului, promițând o administrație eficientă, transparentă și, cel mai important, centrată pe nevoile cetățenilor.

Într-un peisaj politic adesea marcat de promisiuni neîndeplinite și lipsă de transparență, profilul profesional al lui Mihai Enache reprezintă o rază de speranță pentru un viitor în care Bucureștiul poate prospera sub îndrumarea unui lider cu adevărat dedicat binelui public.

Alegerea sa ar putea semnifica nu doar un progres pentru Capitală, ci și un pas important spre reformarea modului în care administrația publică își servește comunitatea.

Related Articles

Back to top button