Curierul Românesc

Andrei Hangan (AUR): România se confruntă cu o criză de încredere politică. În fața acestei realități, AUR se ridică ca un far al speranței

România se confruntă cu o criză de încredere politică. În fața acestei realități, AUR se ridică ca un far al speranței, promițând o schimbare profundă și autentică în sistemul nostru politic. Observația îi aparține senatorului AUR Andrei Hangan, care îi cheamă alături pe toți românii care s-au săturat de vechea clasă politică.

Senatorul Andrei Hangan a afirmat că cei care se află astăzi la putere recurg la tot felul de „tactici murdare” pentru a-și menține statutul, de la comasarea alegerilor, la infiltrarea în structurile democratice și încercările de intimidare a alegătorilor. AUR nu cedează în fața acestor provocări și continuă lupta pentru drepturile și demnitatea poporului nostru.

„Este timpul să le arătăm liderilor actuali că suntem hotărâți să ne luptăm pentru o Românie mai bună. Este timpul pentru o nouă clasă politică, una care să asculte, să acționeze și să servească cu adevărat interesele poporului român.

AUR este vocea poporului, un reprezentant autentic al voinței cetățenilor. Ne angajăm să dăm înapoi puterea oamenilor, să restabilim integritatea și transparența în guvernare și să luptăm pentru un viitor mai luminos pentru toți românii”, a declarat senatorul.

Andrei Hangan a subliniat că toți cei care fac parte din marea echipă a partidului AUR vor rămâne fermi în credința că schimbarea este posibilă și că viitorul nostru poate fi luminos și prosper.  „Invităm toți cetățenii României să se alăture mișcării noastre pentru schimbare. Împreună, putem să ne clădim o țară mai puternică, mai dreaptă și mai unită. Haideți să arătăm lumii că suntem determinați să aducem o schimbare reală și să ne recâștigăm demnitatea și vocea în guvernarea țării noastre”, le-a transmis senatorul tuturor românilor.

Related Articles

Back to top button