Curierul Românesc

Gianina Șerban, deputat AUR de Ilfov: suntem pregătiți să destructurăm caracatițele locale

Gianina Șerban, deputat AUR de Ilfov, a răspuns, într-un interviu acordat Ecopolitic News, acuzațiilor că s-ar fi aliat cu PNL la nivel județean. Domnia sa nu doar că a desființat aceste zvonuri, dar a afirmat răspicat că AUR Ilfov este gata de luptă.

Întrebată dacă ar fi cedat AUR Ilfov către PNL, Gianina Șerban a răspuns că această filială nu îi aparține, ci înseamnă o echipă care a fost construită în 4 ani. „AUR Ilfov nu înseamnă Gianina Șerban, eu încerc să le strig durerea în parlamentul României cât de bine pot”. În ceea ce privește zvonurile apărute recent, deputata s-a declarat surprinsă de acuzațiile care i-au fost aduse și a precizat că este foarte posibil ca acestea să fie lansate în spațiul public de către foști membri AUR, nemulțumiți de faptul că nu au fost nominalizați pe funcții – este vorba bineînțeles de persoane care nu și-au adus contribuția în acești 4 ani, adică nu îi recomandă nimic pentru a fi nominalizați.

„Așa cum spuneam mai devreme, în această perioadă aflăm multe lucruri, unele de care nici nu știm, așa că devine interesant. Da, am auzit și eu că am mai mulți prieteni – cu ghilimelele de rigoare – care sunt în funcții înalte în județul Ilfov. M-au surprins și pe mine aceste asocieri având în vedere faptul că din poziția de parlamentar al județului am cerut clarificări diverselor instituții cu privire la diverse situații și evenimente din județ. Da, de la Inspectoratul școlar județean, la Inspectoratul pentru situații de urgență București – Ilfov, la primari din Ilfov, până la consiliul județean și președintele consiliului județean, am solicitat diverse informații, ba chiar am depus personal cereri in acest sens la porțile instituțiilor.

Știți, oamenii ce nu se pot impune prin calități, demonstrează contrariul. Cred că sunt vorbe pornite de la 2-3 foști membri AUR care au vrut să fie nominalizați pe funcții sau poziții pe liste doar pentru faptul că dânșii există. Pe unul dintre aceștia i-am și văzut pe lista de consilieri județeni ai altui partid, de aici trag concluzia asta. Iar acest zvon poate fi lansat tocmai pentru a denigra AUR. Deja suntem obișnuiți cu atacurile de acest gen, nu ne mai dor. Însă am solicitat tuturor celor din AUR să nu recurgă la niciun fel de atac la persoană și știu că nu se va întâmpla asta”, a declarat Gianina Șerban.

În final, deputata a reiterat faptul că AUR Ilfov este o echipă puternică, gata de luptă:

„suntem pregătiți pe toate palierele, de la candidați la primării, consilii locale, consiliu județean, până la reprezentanți în toate birourile electorale de circumscripții si ale secțiilor de votare. Așadar, avem și candidați cu care ne luptăm să schimbăm fața județului, suntem gata să destructuram caracatițele locale și suntem pregătiți să apărăm fiecare vot al AUR și bineînțeles, să ne asigurăm că procesul electoral se desfășoară în cel mai corect mod”, a mai spus deputata.

Related Articles

Back to top button