Curierul Românesc

Dumitrina Mitrea (AUR) le transmite un mesaj românilor: Nu vă lăsați manipulați. Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante alegeri

Pe 9 iunie, românii sunt chemați la urne pentru alegerile locale și europarlamentare. Dacă se înțelege ușor că alegerile locale sunt importante, există riscul ca propaganda să îi descurajeze pe români să acorde atenția necesară alegerilor europarlamentare, ceea ce nu este deloc bine pentru țara noastră. Chiar dacă nu e intuitiv, este important ca românii să fie atenți pe cine trimit în Parlamentul European deoarece tot ceea ce se decide la Bruxelles se răsfrânge și asupra politicilor naționale într-o măsură mai mică sau mai mare. De aceea, deputata AUR Dumitrina Mitrea le transmite românilor un mesaj cât se poate de clar: votați atât la alegerile locale, cât și la cele europarlamentare.

Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante alegeri pentru că tot ce se întâmplă acolo, în Europa, acești oameni care votează pentru noi, oameni pe care noi îi trimitem acolo și câștigă mii de euro din banii românilor, oamenii aceștia care nu vor să ne apere interesele statului nostru, interesele noastre, ale românilor, oamenii aceștia trebuie să fie oameni patrioți. Trebuie să trimitem acolo oameni patrioți care să apere interesele românilor și ale statului român”, a afirmat deputata.

Nu vă lăsați manipulați de cei care vor încerca să vă spună că alegerile europarlamentare nu sunt obligatorii și că nu ar trebui să votați sau poate că nu au așa mare importanță

De asemenea, Dumitrina Mitrea a avertizat că există riscul ca PSD și PNL să aibă oameni în secțiile de votare, unde vor încerca să îi determine pe alegători să nu voteze decât la alegerile locale deoarece se tem de AUR. Prin urmare, este cât se poate de important ca românii să înțeleagă miza acestor alegeri europarlamentare și să trimită la Bruxelles politicieni care apără interesul național.

„Am informații că acolo, alături de urne, oamenii aceia care vor să ne înlăture din tot ce înseamnă secții de vot, din a putea să participăm la aceste alegeri pe cei de la AUR, vor încerca cu toate mijloacele, dacă nu îi pot determina altfel pe oameni, să îi determine să nu voteze la europarlamentare.

Țineți minte, dragi români, pe 9 iunie votați pe lista la europarlamentare oameni patrioți. Și dați încredere partidului AUR pentru că noi nu am mai făcut parte din acest sistem până acum și suntem singurul partid care poate să facă o reformă reală în România”, a transmis deputata.

Related Articles

Back to top button