Horoscop

Prognoza astrologică pentru 22 septembrie

Atunci când ne planificăm ziua, apelăm din ce în ce mai des la indicii de la stele, care, după cum știm, nu ne vor sfătui rău.

Ce lucruri ar trebui să planific să fac? Ce haine și bijuterii ar trebui să port pentru a avea noroc la serviciu și în dragoste? La ce parte a corpului ar trebui să acordăm o atenție deosebită? Ce număr va fi norocos? Ce nu se poate face în mod categoric? La toate aceste întrebări răspunde horoscopul zilei.

Sfatul astrologic al zilei: o zi de acțiune decisivă în toate sferele vieții – de la cea profesională la cea personală. Este necesar să finalizați ceea ce ați început anterior și să începeți lucruri noi.

Simbolul zilei: Pasărea Phoenix.

Elementele zilei: Pământ, Foc.

Numărul norocos al zilei: 8.

Culoarea norocoasă a zilei: roșu și negru.

Pietrele norocoase ale zilei: garnetita, uvarovita, crisolitul.

De ce parte a corpului este responsabilă: stomacul.

Bolile zilei: este necesar să se acorde atenție stării tractului gastro-intestinal și a sistemului cardiovascular. Există, de asemenea, o probabilitate mare de a contracta un virus periculos, de aceea este indicat să evitați locurile de adunare în masă a oamenilor.

Alimentația zilei: ziua este favorabilă pentru postul terapeutic – nu va priva de forța fizică, ci, dimpotrivă, le va da.

Tunsoarea zilei: o tunsoare făcută în această zi nu numai că vă va înnobila aspectul, dar vă va întări și sănătatea.

Lucrările de dacia ale zilei: este de dorit să refuzați de la orice lucrare pe teren.

Magia și misticismul zilei: ghicitul va da un răspuns la orice întrebare.

Visele zilei: visele din această noapte pot indica dorințe care nu s-au împlinit și planuri care nu au fost realizate: poate că este timpul să vă întoarceți la ele?

Tabuul zilei: nu este de dorit să duci un stil de viață sedentar – ar trebui să te miști cât mai mult posibil.

Citatul zilei: „Piramidele, și acelea mai devreme sau mai târziu vor trebui să piară, în timp ce iarba dintre pietrele lor dezarticulate va reînvia an de an” (Charles Robert Matherin).

Related Articles

Back to top button