Horoscop

3 zodii care nu ar trebui să fie nepoliticoase cu ceilalți astăzi

O zi de energie pură și ușoară, care nu poate fi tulburată de nimic: nici fapte rele, nici cuvinte dure, nici gânduri rele. În caz contrar, puteți rupe echilibrul care există în armonia lumii – ce consecințe va avea acest lucru, este imposibil de prevăzut.

Astăzi, 13 octombrie, însă, ca în orice altă zi, a fi nepoliticos cu ceilalți este dezirabil pentru reprezentanții tuturor semnelor zodiacale, dar pentru trei dintre ei un astfel de comportament este deosebit de nedorit.

Taur
Taurii, după cum știm, foarte greu să iasă din ei înșiși, dar dacă se întâmplă, au tendința de a nu fi ceremonioși cu nimeni, și este bine dacă cazul se termină doar cu un „duel” verbal. Cu toate acestea, în această zi, schema obișnuită poate eșua – adversarul va fi mult mai puternic și va răspunde în consecință.

Leul
Leilor nu le place când cineva se îndoiește de măreția și originile lor nobile și chiar și la un semn de lipsă de respect se pot înflăcăra și reacționa nepotrivit. Această zi nu va fi o excepție de la regulă, dar nu trebuie să fii nepoliticos cu adversarul tău, care se poate dovedi a fi un șef.

Scorpion
Scorpionii rareori alunecă în grosolănie fățișă – au o „armă” la fel de puternică: ironia caustică și un simț al umorului aparte. Dar astăzi, lucrurile pot sta altfel: se pot trezi cu un „adversar” la fel de puternic, ceea ce îi poate face să se înflăcăreze atunci când simt lipsa argumentelor.

Related Articles

Back to top button