Horoscop

Horoscop 4 septembrie 2023. Vărsător, e necesar să eviți conflictele cu persoana iubită

Berbec

Atunci când comunicați cu persoane care nu sunt amabile cu dumneavoastră, încercați să nu mințiți: chiar dacă vreți să le spuneți lucruri deloc măgulitoare, adevărul va fi totuși de partea dumneavoastră.

Taur

Norocul te va însoți în chestiuni profesionale, așa că este important să nu pierzi timpul și să te apuci de proiecte pe care le dezvolți de mult timp – rezultatul se va justifica sută la sută.

Gemeni

Alegând un nou obiectiv profesional, încercați să decideți rapid ce vă doriți cu adevărat, în loc să vă grăbiți – ca de obicei – de la o decizie la alta, este puțin probabil ca o astfel de tactică să contribuie la succes.

Rac

Energia, pe care ți-o vor elibera în această zi puterile superioare, destul de suficientă pentru câteva zile, așa că nu o cheltui pe lucruri mărunte, fără de care te poți lipsi, este mai bine să te ocupi imediat de rezolvarea unor probleme serioase.

Leu

Este posibil – și necesar – să programați întâlniri, atât de afaceri, cât și personale: astăzi veți reuși să ajungeți la înțelegere reciprocă și, în consecință, la un acord cu oricare dintre interlocutori, chiar și cu cei mai intratabili.

Fecioară

Cei care visează de mult timp să „îndrepte” linia vieții sale, orientând-o într-o altă direcție – favorabilă -, mai bine nu găsesc momentul – principalul este să nu amâne, și să acționeze rapid și decisiv.

Balanță

Zi în care vă puteți permite să vă asumați un risc cumpărând un bilet de loterie: pe de o parte, câștigul este foarte probabil, pe de altă parte, chiar dacă norocul trece pe lângă, dumneavoastră – având în vedere costul biletului – pierderea este mică.

Scorpion

Astăzi nu este de dorit să mergi la coafor: tunsoarea și vopsirea părului – mai ales în culori deschise – ar putea să nu aibă cel mai bun efect asupra sănătății mentale și chiar să ducă la depresie.

Săgetător

Ziua, în ciuda statutului său de zi lucrătoare, ar trebui să fie dedicată treburilor casnice: astăzi astfel de acțiuni și – mai ales – rezultatul lor vă vor aduce plăcere.

Capricorn

Astăzi – totuși, ca întotdeauna – trebuie să evitați automedicația: chiar dacă vă simțiți rău, merită să consultați un medic, nu să vă „prescrieți” medicamente din reclamele de la televizor.

Vărsător

Este necesar să eviți conflictele în relațiile cu persoana iubită: chiar și o mică ceartă poate avea consecințe grave, așa că este mai bine să fii de acord cu ea decât să te cerți și să duci chestiunea la un conflict.

Pești

Astăzi, oamenii din jurul tău vor fi mai prietenoși ca niciodată, așa că te poți baza pe ajutor și sfaturi bune chiar și din partea unui străin, ca să nu mai vorbim de familie și prieteni.

Related Articles

Back to top button