Horoscop

Eclipsa de Lună din 28 octombrie 2023: Fă-ți ordine: emoții, reacții și gânduri

Sezonul eclipselor de toamnă se încheie cu o eclipsă de Lună pe 28 octombrie, la ora 23:14 în Taur, pe Nodul Lunar Ascendent. Prin acest eveniment astrologic, se trasează deja noile sarcini pentru cel puțin următoarele 6 luni. Soarele a eclipsat Luna, ceea ce înseamnă că intuiția este practic nulă – trebuie aplicată logica pentru a rezolva problemele.

Perioada Lunii în creștere de data aceasta este foarte provocatoare, deoarece este un coridor al eclipselor. Dar deja după eclipsa de Lună din 28 octombrie, treptat viața va intra pe cursul obișnuit. Pentru a nu fi dezamăgit în această zi, în a doua jumătate a lunii octombrie ar trebui să vă măsurați achizițiile cu necesitatea, sensul, cantitatea și calitatea.

Între 27 și 29 octombrie, este mai bine să nu faceți lucruri care sunt foarte importante pentru dumneavoastră. Eclipsa de Lună în Taur este guvernată de Venus care călătorește în semnul Fecioarei, unde are un statut slab. În același semn se află un punct karmic negativ – Luna Neagră, care favorizează tezaurizarea patologică, crește dorința de a tezauriza pentru viitor.

Este foarte important în această eclipsă de Lună să vă mențineți un echilibru interior în situații dificile, să vă forjați relații și să nu cădeți, deviind de la esența voastră. Nu te trăda pe tine, aspirațiile și principiile tale! Următoarea eclipsă în Taur va avea loc pe 30 octombrie 2031.

Eclipsa de Lună din 28 octombrie 2023 este în interesul viitorului, deoarece se va afla pe Ascendentul Lunar. Zilele de dinaintea și de după eclipsă ar trebui să fie dedicate regândirii, dacă este posibil finalizării sau aducerii la un nou nivel a afacerilor și proiectelor de anvergură începute de la sfârșitul anului 2021.

Sezonul eclipselor de toamnă 2023 aduce schimbări cardinale care pot schimba viața și perspectivele la 180 de grade. În această perioadă, merită să fii cât mai atent la evenimentele care au loc, să prețuiești relațiile și resursele și să înveți să fii sincer.

Eclipsa de Lună are loc doar în timpul Lunii pline. Pe 28 octombrie, la ora 23:14, ora Kievului, Luna se va afla în semnul Taurului, iar Soarele în semnul Scorpionului. Această Lună Plină ne pregătește pentru transformare și transformare a zonelor noastre de confort, a ceea ce ne-am obișnuit și ceea ce s-a construit imperceptibil în viața noastră. Taurul este axat pe confort, stabilitate, constanță, răbdare și rezistență. Scorpionul este gata să lupte pentru teritoriul său, pentru ceea ce îi place, ceea ce își dorește. Aceste două semne colorează eclipsa de lună (lună plină) cu intransigență, determinare și voință în atingerea scopului lor. Dar contribuie, de asemenea, la creșterea stresului, crește probabilitatea unor situații dificile și extreme.

Viitoarea eclipsă din Taur va fi resimțită în primul rând de cei care au planetele personale (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte) sau cuspidele caselor cuprinse între 1° și 10° Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Femeile și copiii sunt, de asemenea, mai afectați de o eclipsă de Lună. Dacă vă regăsiți pe lista persoanelor „norocoase”, asigurați-vă că respectați măsurile de siguranță. Aceste reguli de bază sunt importante și pentru cei care nu cunosc particularitățile hărții lor natale:

Related Articles

Back to top button