Horoscop

Ce ne rezervă astrele: horoscop pentru luna noiembrie 2023

Cu picături fine de ploaie pe geamuri, frunze aurii pe pavajul întunecat și nori cenușii, noiembrie vine la noi. Este adesea o lună sumbră, dar noiembrie 2023 va fi mult mai interesantă și pozitivă decât luna precedentă.

Pe 7 noiembrie, Saturn staționar se pregătește să intre în mișcare directă. Prima săptămână a lunii este ideală pentru o muncă interioară serioasă și dezvoltarea voinței, definirea obiectivelor de viață, deoarece energiile planetei sunt concentrate, în acord maxim cu dorința naturală a oamenilor de a-și găsi o poziție stabilă în societate și în profesie.

Pe 2 noiembrie, pe cer se formează o configurație colectivă puternică, de succes, a unei „jumătăți de trăsură” sau a unei „pânze înclinate” a planetelor benefice: Jupiter retro, Luna și Soarele. Saturn staționar care iese din retrogradare ajută la direcționarea energiei acestei configurații în direcția corectă. Făcând un efort și implicându-i și pe alții în obiectivele tale sau în procesul de schimbare, poți crea condițiile potrivite și poți găsi energia necesară pentru o acțiune socială eficientă.

Redă video
3 noiembrie este o zi dificilă, asociată cu alegerile, cu dorința de a avea mai mult decât este cu adevărat posibil. Opoziția Soare-retro Jupiter se menține în continuare, iar o nouă opoziție Venus-retro Neptun se formează. Este greu de știut ce se dorește cu adevărat și cum să se obțină fără a-i afecta pe ceilalți. Opoziția Lună-Pluton crește emotivitatea, intemperanța, instabilitatea, deci trebuie să ai grijă de tine și de cei dragi.

Pe 4 noiembrie, Mercur în opoziție cu Uranus retro favorizează generarea a tot felul de idei, important este ca acestea să se încadreze în realitățile lumii moderne. Apar incertitudinea și anxietatea, iar conflictele se intensifică. Gândește mai întâi, apoi vorbește!

Pe 6 noiembrie, Venus în aspect armonios cu Pluton favorizează rezolvarea problemelor litigioase din relațiile parteneriale. Apare o înțelegere a ceea ce se întâmplă cu adevărat, cum și încotro să mergi mai departe. Energiile zilei favorizează îmbunătățirea situației tale financiare și obținerea unor profituri mult așteptate.

Pe 7 noiembrie, Saturn trece în faza directă – procesele sociale sunt accelerate în mod activ, este mai ușor să interacționați cu reprezentanții structurilor oficiale. Mercur și Neptun retro se află în aspect armonios, ceea ce ajută la găsirea unei soluții la probleme complexe și la găsirea unei ieșiri din cele mai confuze situații. Prima jumătate a zilei este deosebit de eficientă.

Pe 8 noiembrie, Venus intră în semnul guvernatorului său – Balanța. Tranzitul va ajuta la găsirea unui echilibru cât mai mare în condițiile date. Se formează un aspect armonios Pluton-Mercur (exact în dimineața devreme pe 9 noiembrie). Aceste două zile stabilesc tendințele majore până la începutul lunii decembrie, iar sentimentul public și așteptările economice influențează comportamentul politic, atât pe plan intern, cât și extern.

Pe 10 noiembrie, Mercur intră în Săgetător și formează imediat un aspect dur cu Saturn, ceea ce aduce probleme de comunicare și conflicte legate de restricții, disciplină și limitări voluntare. Există dificultăți în ceea ce privește libera exprimare, obstacole acolo unde nu ar trebui să existe.

Pe 11 noiembrie opoziție Marte – Uranus retro, influența sa se extinde până a doua zi. Aspect de acțiuni agresive, rupturi și despărțiri. Conflictele se intensifică, sunt atrase riscurile, oamenii sunt înclinați să clarifice relațiile cu forța fizică. Căldura pasiunilor, reacțiile dezechilibrate, explozive la ceea ce se întâmplă, fac imposibilă munca în echipă.

Pe 12 noiembrie punctul luminos al karmei – Luna Albă intră în semnul Taurului la ora 09:45 pentru 7 luni. Luna Albă reprezintă credința, blândețea, bunătatea, bunătatea, norocul, fericirea. În horoscopul fiecărei persoane există atât un punct karmic luminos, cât și negativ – Luna Neagră. Și pentru a ști în ce semn al zodiacului se află, nu va fi de prisos. Luna Albă în Taur orientează oamenii spre durabilitate și constanță, dorința de a câștiga, de a acumula resurse, de a-și păstra sănătatea fizică și mentală. Luna Albă în Taur ajută la găsirea păcii și a armoniei, în toate modurile posibile contribuie la o muncă eficientă cu forme reale.

Pe 13 noiembrie, Luna Nouă se află în Scorpion în conjuncție cu Marte și în opoziție cu retro Uranus. O lună nouă transformațională, gradul de tensiune în lumea din jurul nostru este destul de ridicat. Există un element de surpriză în desfășurarea evenimentelor, un sfârșit brusc al celor mai colorate situații conflictuale. Se adaugă situații accidentale pe șosele, traumatisme. În această zi este necesar să luăm în serios siguranța, să nu ne aflăm în mulțime. Mulți oameni se află într-o stare de epuizare la locul de muncă, este nevoie să se reducă la zero și să se înceapă o mulțime de lucruri cu o tabula rasa.

14 noiembrie Mercur și Venus în aspect armonios ajută la netezirea punctelor ascuțite de ieri, ajută la îmbunătățirea relațiilor parteneriale, găsirea unor soluții de compromis.

17 noiembrie Soarele și Marte în aspecte armonioase cu Neptun retro. Ziua este saturată de energii profunde și de misticism, în mare parte de natură pozitivă. Perspective mari se pot deschide în fața fiecărei persoane, dacă potențialul creativ este folosit corect. Este favorabilă închiderea tuturor problemelor relevante din ultimii doi ani. Energia vitală va fi activată, poți scăpa de „găurile” prin care se scurg finanțele tale.

Pe 18 noiembrie, Marte în conjuncție cu Soarele – din această zi începe un nou ciclu al lui Marte. Energiile aspectului se resimt între 17 și 20 noiembrie. Este un moment bun pentru a vă defini scopul și o sferă de activitate care să vă aducă plăcere și venituri mari. Toate răspunsurile sunt încorporate în harta natală, care poate fi obținută la consultația unui astrolog. Perioada este favorabilă pentru a-ți corecta karma financiară, grație căreia se vor deschide surse de bani.

Pe 20 noiembrie, aspectul armonios al Soarelui și al lui Pluton favorizează transformările constructive, întărind tendințele favorabile din cele trei zile precedente.

Pe 21 noiembrie, se formează un aspect armonios Marte-Pluton (exact în dimineața devreme de 22 noiembrie). Două zile active în care Universul ne oferă șansa de a rezolva chestiuni importante și de a face ceea ce ne place cu adevărat. O șansă excelentă de a rezolva probleme, de a îmbunătăți sănătatea.

Pe 22 noiembrie, la ora 16:03, Soarele intră în semnul Săgetătorului și include energii pozitive pentru luna următoare. Cei care și-au dezvoltat intuiția și perspectivele, vor putea vedea în orice criză nu doar probleme, ci și noi oportunități.

Pe 23 noiembrie, un aspect tensionat al Soarelui și al lui Saturn impune o atitudine serioasă față de lege și ordine. O zi de profunde realizări. Trebuie să se respecte subordonarea și să se fie pregătiți pentru obstacole și contratimpuri temporare. Între 23 și 25 noiembrie, vă puteți schimba destinul în funcție de acțiunile pe care le întreprindeți, adică merge fie în bine, fie în rău.

Pe 24 noiembrie, Marte intră în Săgetător la ora 12:15, iar pe 25 noiembrie formează un aspect dur cu Saturn. Aceste două zile se anunță a fi dificile. Încearcă să faci totul cu atenție și considerație. Țineți-vă sentimentele sub control și nu vă grăbiți să vă exprimați emoțiile care se dezlănțuie în interior.

Pe 27 noiembrie, Mercur se află în tensiune cu Neptun retroactiv. Tot în această zi, la ora 11:16, ora Kievului, Luna Plină se află în Gemeni în opoziție cu Marte. Aveți grijă la ceea ce simțiți, faceți și spuneți!

Pe 29 noiembrie, Venus în conjuncție cu Nodul Lunar descendent atrage ceva pozitiv din trecut în viața ta. Ultimele zile ale lunii pot fi numite armonioase. Cosmosul este binevoitor, dar dă de înțeles că este timpul să încetinești, să te întorci înapoi și să îți reanalizezi cuvintele și acțiunile.

Related Articles

Back to top button