Horoscop

Trei semne zodiacale, cărora oamenii apropiați le pot întoarce astăzi partea neplăcută

Ziua de azi nu este cea mai ușoară pentru psihicul uman: există multe provocări pentru care trebuie să ne pregătim din timp. De asemenea, întrucât orice rău care trăiește în sufletele noastre va ieși la suprafață, fiecare dintre noi le poate arăta celorlalți adevărata sa față, dând jos fără să vrea masca pe care ne-o puneam pentru a comunica cu ceilalți. Există o mare probabilitate ca și persoanele apropiate să se dovedească a fi cu totul diferite de ceea ce suntem obișnuiți să le vedem.

Astăzi, 31 iulie, reprezentanții tuturor semnelor zodiacale pot face descoperiri neașteptate despre persoanele apropiate, însă pentru trei dintre ei acestea vor deveni neplăcute.

Rac (22.06 – 22.07), pentru care familia și cei dragi reprezintă cea mai importantă valoare în viață, sunt extrem de sensibili la orice negativitate din partea acestora. De aceea, astăzi, aflând că cineva din familie ascunde ceva important reprezentanților zodiei, vor percepe comportamentul acestuia ca pe o trădare. Reacția lor – lacrimi și isterie – nu vă va face să așteptați prea mult, dar poate că nu merită să vă irosiți nervii – tot va trebui să o suportați.

Sociabili și prietenoși, Săgetătorii (23.11 – 21.12) au deseori încredere în cei pe care îi consideră prieteni și, prin urmare, au încredere necondiționată în ei, așa că orice trădare din partea lor este percepută ca o tragedie. Dar trebuie să dăm credit reprezentanților semnului: căzând repede în disperare, ei își revin la fel de repede în simțiri, iertându-l pe cel care îi face rău, pretinzând că este prieten, dar cel mai adesea tăindu-l pentru totdeauna din viața lor.

Creativi și plini de imaginație, Vărsătorii (21.01 – 18.02) împărtășesc adesea idei pe care vor să le pună în practică, cu cei din jurul lor, și apoi se miră că niște colegi mai agili o fac înaintea lor. Astăzi, cu reprezentanții zodiei s-ar putea să se întâmple ceva asemănător, dar în loc să se resemneze și să sufere, astrele le recomandă să tragă concluzii și să se împrăștie mai puțin pe subiectele unor proiecte încă nerealizate.

Related Articles

Back to top button