APEL către patrioți români din secțiile de votare: apărați voturile AUR

Patrioți români din secțiile de votare, apărați voturile AUR.

Pentru prima dată după 1989 avem ocazia să trimitem în parlament un partid nou, un partid ce a luat naștere pe 1 decembrie 1919.

AUR, Alianța pentru Unirea Românilor, este un partid patriotic ce va apăra interesele tuturor românilor, inclusiv a celor care au fost forțați de împrejurări să se ascundă prin alte partide politice.

Formațiunile politice ce au luat naștere după 1989 din PCR și care astăzi formează parlamentul României, poartă răspunderea pentru dezastrul ultimilor 30 de ani. Cu oamenii care au dus țara la dezastru nu se mai poate construi bunăstarea. Pe de o parte nu își doresc acest lucru și pe de altă parte nici nu pot să o facă.

Partidele politice s-au comportat ca niște grupuri infracționale organizate care au pus mâna pe resursele țării. Fiecare guvernare nu a reprezentat decât o altă ocazie, oportunitate de a jefui România.

Atunci când nu mai erau bani în visterie politicienii români slabi și corupți au recurs la împrumuturi externe ce ar trebui rambursate de către români și de copiii lor. Dar AUR va lua la verificat fiecare împrumut ce a fost acordat țării și vom decide dacă acesta a fost în interesul nostru sau dacă a fost acorda în vederea devalizării… și atunci cei care l-au luat să îl ramburseze, nu românii de bună credință.

AUR, Alianța pentru Unirea Românilor, se află sus în sondajele de opinie, atât de sus încât pragul electoral a fost depășit demult și se mai pune problema dacă intrarea în parlament se va face cu o cifră sau cu două cifre.

AUR este partidul condus de George Simion, un tânăr patriot român iubit de către popor, născut în Vrancea și crescut în București. Este un tânăr care în 1989 era copil de grădiniță, provine dintr-o familie de români muncitor, a fost nevoit în viață să se lupte pentru fiecare realizare.

Dar AUR mai are un prag important de trecut, acela a minimizării jafului ce se face la urne. Partidele politice, prin oamenii pe care îi au în secțiile de votare, iau voturi de la partidele care nu au oameni în secții și le mută mai departe. Acest lucru se face de 30 de ani.

Pentru a putea reduce această fraudă, va fi nevoie ca AUR să aibă în secții fie delegați, fie voluntari.

În mod intenționat partidele parlamentare au redus numărul de oameni din secții astfel încât el să fie egal cu numărul de partide parlamentare. Doar un singur loc a rămas pentru partidele extraparlamentare. Astfel că, partidul ce a avut acest drept a fost tras la sorți prin procedură electronică, o procedură deloc transparentă.

AUR a reușit în 12 județe din România să introducă români patrioți în secții și dimensiunea jafului se va vedea prin diferența de vot din aceste județe comparativ cu cele în care AUR nu a putut avea oameni în secții.

Însă mai există o șansă: AUR să aibă voluntari în secții, dar și acest lucru nu va reuși să acopere toate secțiile de votare.

Așa că Alianța pentru Unirea Românilor se bazează acum patrioții din secțiile de votare, chiar dacă ei fac parte din alte partide politice. Sunt peste 18 000 de secții de votare cu aproape 100 000 de delegați. Marea majoritate a acestora sunt buni români, patrioți adevărați care pot să apere voturile românilor și să ne asigurăm că vom avea alegeri libere.

De aceea AUR cere patrioților români, indiferent de partidul din care fac parte să nu asculte de comenzile venite de la vârf și unde s-au așezat criminalii națiunii române și să se asigure că drepturile românilor sunt respectate.

Nu este vina românilor de bună credință înscriși în alte partide politice că acestea sunt preluate de un grup restrâns de persoane și care folosesc în propriul interes partidele politice. Dar și voi trebuie să ajutați și să opriți acest lucru și să vă luptați din interior pentru îndepărtarea trădătorilor.

România are pe 6 decembrie o șansă istorică și românii vor trimite în parlament români care își iubesc țara.