Curierul Românesc

Sorin Lavric, senator AUR, despre ce ne așteaptă începând cu 1 ianuarie 2025: la ordinul Comisiei Europene, coaliția PSD-PNL pregătește mărirea TVA-ului

Sorin Lavric îi avertizează pe români că, dacă vor vota în continuare PSD și PNL, anul viitor ne va aduce noi scumpiri: la ordinul Comisiei Europene, coaliția PSD-PNL pregătește mărirea TVA-ului. În acest sens, senatorul AUR precizează că actualul ministru al Finanțelor, Marcel Boloș, a dezvăluit că anul viitor va crește inclusiv prețul la alimente, întrucât TVA se va majora de la 9% la 19%. Așadar, după ce vor face tot felul de promisiuni deșarte pentru a-și asigura încă un mandat, liderii coaliției PSD-PNL îi vor răsplăti pe românii deja sărăciți cu încă un val de scumpiri, totul la ordinul Comisiei Europene.

„La ordinul Comisiei Europene, coaliția PSD-PNL pregătește mărirea TVA-ului. Gura păcătosului adevăr grăiește: ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a scăpat porumbelul din gură și a prevestit ce coșmar îi așteaptă pe români după decembrie 2024.

Conform anunțului făcut de domnul ministru, de la 1 ianuarie 2025, adică imediat după alegerile parlamentare de la finalul acestui an, coaliția PSD-PNL, o coaliție a dezastrului și a incompetenței, la ordinul Comisiei Europene, pregătește mărirea TVA-ului, inclusiv mărirea TVA-ului la alimente, de la 9%, cât este în prezent, până la 19%.

Asta înseamnă că, după ce îi vor momi pe români cu tot felul de promisiuni deșarte privind un trai mai bun, după ce le vor fura votul cât vor putea mai mult, coaliția PSD-PNL se va grăbi să-i răsplătească cu un mare val de scumpiri, totul din ordinul Comisiei Europene, cea care dictează politica fiscală a guvernului român”, a declarat senatorul.

În acest context, domnul Sorin Lavric le transmite un mesaj tuturor românilor: AUR este singurul partid care poate opri aceste genocid fiscal împotriva românilor, de aceea trebuie să câștige alegerile parlamentare din acest an, spre a forma un guvern dedicat țării. Un guvern pentru români, nu împotriva românilor!

Related Articles

Back to top button