Curierul Românesc

Vicepreședintele AUR Dan Tănasă a răbufnit după vizita lui Viktor Orban: Doar într-o colonie condusă de slugi premierul altei țări se plimbă liber peste tot

„Doar într-o colonie condusă de slugi premierul altei țări se plimbă liber peste tot”, a declarat vicepreședintele AUR Dan Tănasă, care a răbufnit la adresa președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ciucă, în contextul în care Viktor Orban a venit la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad și a făcut o baie de mulțime la partida de fotbal a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe împotriva slovenilor de la Olimpja Ljubljana.

„Doar într-o colonie condusă de slugi premierul altei țări se plimbă liber peste tot. Oficialii din Ungaria sunt bineveniți în România cu o singură condiție: să plece cât mai repede la ei acasă să învețe ce înseamnă respectul!”, a declarat Dan Tănasă.

Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât

Viktor Orban, venit în România pentru festivalul etnicilor maghiari, Tusványos, pe româneşte Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, a făcut o baie de mulţime şi la partida celor de la Sepsi, disputată la Sfântu Gheorghe. Echipa în care guvernul Ungariei a investit enorm l-a primit cu braţele deschise pe Orban. Cu fularul covăsnenilor la gât, oficialul maghiar, însoţit de Marco Rossi, antrenorul naţionei maghiare, a fost întâmpinat la intrarea în stadion de Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Paza și protecția premierului maghiar a fost asigurată de SPP-ul românesc. Reprezentanţii SPP-ului şi-au făcut apariţia inclusiv la masa presei pentru a verifica echipamentul video şi aparatele foto ale fotoreporterilor. Mai mult, pirotehniştii le-au cerut cameramanilor prezenţi la masa presei să le arate întreg conţinutul aparaturii. Viktor Orban a fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenţi pe stadion.

Nicio televiziune din România n-a achiziţionat drepturile de transmisie pentru meciul celor de la Sepsi! Văzând această situaţie bizară, clubul a decis ca partida să fie transmisă pe canalul său de… Youtube! Comentariul a fost asigurat în limba maghiară.

Related Articles

Back to top button