comunicat

Vicepreședintele AUR: „Banii din PNRR sunt ai românilor iar actualul guvern nu a luat nici 1% în 18 luni!”

Vicepreședintele AUR Marius Lulea susține că situația în România este una catastrofală. Actualul guvern, cel din ultimii 3 ani, este cel mai incompetent guvern din ultimii 33 de ani, adică de după revoluție. Victor Ciorbea va apărea ca un mic copil pe lângă Ciucă-Ciolacu.

Iată ce a declarat acesta: „Avem de luat peste 30 de miliarde de euro. Din acestea au fost trimise 6 miliarde, din 6 miliarde s-au accesat doar puțin peste 200 de milioane de euro. Practic nimic. Comisia Europeană s-a oprit deoarece guvernul nu a realizat nici o reformă din cele promise, dar nici nu avea motive să trimită alți bani din moment ce noi nu am cheltuit ce am primit.

Astăzi conturile românilor, firmelor românești și ale statului sunt goale… administrațiile locale sunt în marea lor majoritate falimentare, adică cer bani de la guvern pentru plata salariilor. Sigur că ele ar trebui comasate, dar aceasta este o altă problemă a statului PSD-PNL.

Marius Lulea susține că Președintele Klaus Iohannis este total dezinteresat de ce se întâmplă. A reușit să pună bani deoparte din salariul, încasează chirie câteva zeci de mii de euro și își așteptă liniștit finalul de mandat ca să scape de toate problemele pe care guvernele lui le va lăsa. Ciolacu și Ciucă pur și simplu nu pricep nimic din ceea ce se petrece. Economia se prăbușește iar ei fac circ și cresc taxele, măsuri care nu sunt deloc recomandate în criză”

Related Articles

Back to top button