Horoscop

Trei semne zodiacale care nu ar trebui să bârfească astăzi

O zi în care puțini dintre noi pot evalua obiectiv atât succesele noastre, cât și pe noi înșine. Sub influența energiei lunare, o persoană poate deveni, fără să vrea, arogantă, vanitoasă, lăudăroasă și predispusă să bârfească și să îi judece pe ceilalți.

Astăzi, 9 decembrie, reprezentanții tuturor semnelor zodiacale vor fi înclinați să discute – și să-i judece – pe alții, însă astrele îi descurajează puternic pe trei dintre ei.

Taur
Taur, înainte de a începe să bârfești pe cineva, ar fi bine să te uiți mai întâi cu atenție în jur. Altfel, obiectul judecății și al glumelor lor rele, fiind aproape, poate auzi totul de la început până la sfârșit. Este greu de spus care va fi reacția lui, dar nu ar trebui să speri la pozitivitate.

Gemeni
Gemenii nu sunt mari fani ai zvonurilor și bârfelor, dar uneori – așa cum se spune, în toane bune – sunt bucuroși să o facă. Iar astăzi, după ce s-au întâlnit cu unii dintre prietenii sau prietenele lor, s-ar putea să înceapă o conversație despre cineva cunoscut. Din păcate, rezultatul nu va fi vesel: detaliile din viața acestei persoane îi pot provoca… invidie.

Fecioară
Fecioarele își neagă dragostea pentru bârfă, dar se complac în ea cu orice ocazie. Astăzi vor avea dorința de a judeca persoana de care depind. Este mai bine să se abțină, altfel li se poate întâmpla o poveste banală: vorbele lor vor ajunge la urechile celui pe care îl condamnă, iar acesta s-ar putea să nu ierte.

Related Articles

Back to top button