Horoscop

Care dintre semnele zodiacale vor fi norocoase în weekendul 23-24 decembrie

Acest weekend, din punct de vedere energetic, corespunde pe deplin scopului său calendaristic – pregătirea pentru sărbătoare și ajunul acesteia, așa că este necesar să îl petrecem așa cum este necesar și de dorit. Cine va fi norocos în această perioadă?

Sâmbătă, 23 decembrie, este o zi foarte puternică din punct de vedere energetic, când chiar și cei mai leneși și mai lipsiți de inițiativă vor simți dorința de a acționa activ. Nu numai că este posibil, dar și ar trebui să fie cheltuit pentru pregătirea pentru sărbătoare: curățați și decorați casa, pregătiți feluri de mâncare pentru masa de Anul Nou în acest moment nu este doar posibil, ci și necesar. Pentru a respira și moral – spiritual – pentru a se adapta la sărbătoare va fi posibil duminică, 24 decembrie, când este de dorit să petrecem timpul, așa cum ar trebui să fie în ajunul Crăciunului, în pace și liniște, acordându-ne cu magia. Singura lucrare care este de dorit să se facă în această zi este caritatea: trebuie să-i ajuți pe cei care au nevoie, inclusiv animalele și păsările rătăcite.

Berbec
Berbecii, chiar dacă prietenii și colegii îi cheamă în vizită, sunt sfătuiți să petreacă weekendul festiv alături de cei dragi. Comunicarea cu ei nu numai că le va aduce reprezentanților semnului o mulțime de experiențe plăcute, dar și refacerea rezervelor de energie, care au început recent să se usuce. Iar surprizele pregătite de familii vor aduce o bucurie asemănătoare cu cea pe care au trăit-o în copilărie.

Capricorn
Capricornilor, ca semn extrem de materialist și care nu crede în misticism, astrele le-au pregătit un cadou – li se poate întâmpla un adevărat miracol, ceea ce este destul de logic pentru Ajunul Crăciunului. Desigur, fiecare dintre reprezentanții semnului va avea propriul scenariu al unui eveniment incredibil, dar singurul pentru toți va fi unul singur – le va schimba pentru totdeauna viziunea prozaică asupra lumii din jurul lor.

Pești
Peștii pot conduce în rezolvarea problemelor financiare de orice grad de complexitate. Cel mai probabil, vor primi suma de bani de care au nevoie ca un cadou de Crăciun, iar deja la începutul săptămânii viitoare pot fi „puși la treabă”: să plătească facturi, să achite datorii, să cumpere lucruri necesare pentru muncă sau pur și simplu să facă o achiziție mult așteptată de visele lor.

Related Articles

Back to top button