Curierul Românesc

Penibil: Klaus Iohannis a citit de 1 decembrie un discurs scris de ChatGPT

Penibilul spectacol al președintelui Klaus Iohannis a atins noi culmi recent, cu un discurs citit de pe foaie, scris de ChatGPT, într-o manieră ce amintește de un elev nepregătit care recită mecanic o lecție.

Evitând contactul vizual cu românii, pe care i-a ales să îi ignore cu o indiferență specifică baronilor de altă dată, Iohannis s-a refugiat într-o bulă alături de camarazii săi din PSD.

Da, ați citit bine: președintele a petrecut timpul în compania iluștrilor „Freddy” Simonis și Covrigarul de Buzău- Ciolacu, într-o izolare totală, departe de problemele reale ale românilor.

Într-o mișcare care pare să fi fost extrasă dintr-un manual sovietic, Iohannis a exclus AUR de la o recepție oficială.

Poate că prezența celor peste 30.000 de mii de români mobilizați de George Simion la Alba Iulia i-a provocat dureri de cap, cine știe? Cert este că președintele pare să fi uitat că rolul său este să unească, nu să divizeze.

Obosit după ce a citit de pe foaie un discurs penibil, Klaus a hotărât să își încheie ziua cu o escapadă în Dubai, și să sărbătoarească Ziua Națională a românilor alături de musulmani.

Poate că nisipurile deșertului vor reuși să absoarbă ecoul acestui episod penibil, unul în care Iohannis a ales să se ascundă de români, departe de realitățile unei țări care așteaptă cu totul altceva de la liderul său.

Related Articles

Back to top button