comunicat

Marius Lulea (AUR): Cât de simplu se fac banii dacă ești baron PSD

Cât de simplu se fac banii dacă ești baron local! Muncim o viață și nici nu ne apropiem de șpaga luată de un baron PSD într-o săptămână.

Înmulțiți voi suma de la Vaslui cu numărul de săptămâni dintr-un an și cu numărul de ani de când România este condusă de această mafie, apoi cu numărul de județe. Ceea ce va ieși este doar vârful aisbergului, adică nici 10% din ceea ce se fură anual de la bugetul de stat direct sau prin mită.

În acest timp serviciile, procuratura și justiția sunt simple anexe ale unui sistem de crimă organizată. Că acești oameni sunt corupți și țin județele sechestrate se știe foarte bine. Uneori mai iese câte ceva la iveală pentru a mulțumi vreun șef de partid sau opinia publică.

Acești indivizi dispun de sume de bani sau proprietăți, multe în afara țării cum nici nu vă imaginați. Principiul lor este simplu: decât sărac și cinstit mai bine riscă 3-4 ani de pușcărie dar trăiesc o viață de lux cum nici nu ar putea altfel.

Această corupție blochează însă și sume mari de bani nefolosiți. În loc să circule aici avuția națională părăsește țara sau e ținută în saci îngropată. De aceea nu vedem bani pe piață, apar constant probleme de lichiditate, firmele și românii ajung să fie supra- impozitați.

Lumea se schimbă, Europa se schimbă iar valul vine și peste România. Oricât ar crede ei că mai pot fi stăpâni sunt în realitate produse expirate ale unei lumi trecute.

Related Articles

Back to top button