comunicat

Polonia, alături de AUR: „Este în interesul Poloniei să avem ca partener Alianța pentru Unirea Românilor în noul Parlament European”

Europarlamentarul polonez Kosma Zlotowski, lider al partidului de guvernământ de la Varșovia, Lege și Justiție, afirmă că este în interesul Poloniei să aibă ca partener Alianța pentru Unirea Românilor în noul Parlament European și urează succes candidaților AUR la alegerile europarlamentare. Potrivit INSOMAR, AUR a devenit prima forță politică din România, fiind cotat la 27%, fără voturile diaspora. PSD, PNL și USR s-au prăbușit în sondaje.

„Retragerea de la dominația de stânga în statele membre #UE este în interesul #Poloniei și #Europei, de aceea am mers la #București pentru a susține Alianța pentru Unirea Românilor – AUR în timpul prezentării candidaților la alegerile europarlamentare.

O delegație puternică de dreapta la #Bruxelles va transforma #UE dintr-o organizație separată de preocupările oamenilor obișnuiți într-o comunitate de țări naționale puternice, bogate și independente.

Cetățenii resping costurile uriașe ale politicii climatice ideologice și ideilor de federalizare a #Uniunii. Victoriile forțelor conservatoare și de centru-dreapta în alte țări dovedesc că bunul simț, moralitatea și patriotismul sunt încă mai importante decât ingineria socială și radicalismul climei pentru europ

Prietenilor de la #AUR conduși de George Simion mulțumesc frumos pentru primirea călduroasă și vă doresc mult succes în alegerile pentru #PE”, scrie europarlamentarul PIS( Partidul Lege și Justiție), Kosma Zlotowski.

Related Articles

Back to top button