Curierul Românesc

USR a pierdut jumătate din parlamentari, sistemul a destructurat partidul speranță al românilor. Ultima plecare este filiala Prahova

USR a pierdut jumătate din parlamentari, sistemul a destructurat partidul speranță al românilor. Ultima plecare fiind filiala Prahova.

USR era principalul partid care susținea lozinca fără traseiști , dar ei au ajuns să fie traseiști.

Ultima plecare este filiala Prahova, acolo unde deputatul a trădat, sigur, spunând că alții sunt de vină dar fără a prezenta vreo dovadă. Întotdeauna trădătorii se prezintă ca niște patrioți, ca niște eroi care nu au dorit să renunțe la principii. Vă spunem că nu este așa: trădătorii sunt trădători, nimeni nu îi respectă și ei vor trăda și pe alții.

„Noi, cei peste 100 de semnatari ai acestei scrisori deschise, membri ai USR Prahova, am decis astăzi să ne dăm împreună demisia din USR, având în vedere acapararea filialei de către un grup de şoportunisti care, cu sprijinul activ al conducerii naţionale a USR, au decis să pună filiala în subordinea PNL Prahova şi a baronului Iulian Dumitrescu. Mulţi alţi colegi îşi vor da demisia individual sau se vor retrage definitiv din activitatea filialei. Majoritatea din Biroul Naţional al USR şi presedintele Drulă au ales, fie din cinism politic, fie din lipsă de viziune, să pună pe primul loc promovarea unor indivizi obedienţi echipei majoritare din Biroul Naţional al USR, dar şi PNL-ului, în detrimentul democraţiei interne, valorilor şi intereselor legitime ale USR în Prahova, dar şi al votanţilor noştri”, arată sursa citată.

USR se află la acest moment undeva la 7-8% în preferințele românilor dar partidul nu reușește să iasă de pe curba descendentă.

Parlamentarii și politicienii de la USR sunt asemenea celorlalți. USR a rămas fără jumătate din parlamentari după ce aceștia au plecat către alte partide politice. La USR se striga: fără traseiști, dar la ei este o megatrădare.

Deputatul Mihai Poliţeanu anunţă, joi, că, împreună cu peste 100 de membri ai USR Prahova, demisionează din partid, acuzând că filiala judeţeană a fost pusă „în subordinea PNL Prahova şi a baronului Iulian Dumitrescu”.

Poliţeanu precizează, pe pagina sa de Facebook, faptul că 103 semnatari ai unei scrisori deschise, între care se numără şi el, au decis să demisioneze din USR.

Related Articles

Back to top button