Curierul RomânescImportant

Guvernul refuză dialogul cu profesorii: nu este momentul pentru creșteri, au mai pus 7.500 de lei la parlamentari

Guvernul României refuză dialogul real cu sindicatele din învățământ bazându-se pe faptul că și de această dată va reuși să destructureze greva folosind infiltrații din sindicate.

Profesorii câștigă în marea loc majoritate mai puțin de 3.000 de lei în fiecare lună, dar un sfert chiar trăiesc aproape de salariul minim, adică cu doar 2.200 de lei.

Sumele oferite de guvern sunt derizorii în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a mințit pe români că va face din educație o prioritate.

Începând de luni profesorii nu mai intră la ore. Românii trebuie să fie solidari cu solicitările și acțiunile profesorilor deoarece majoritatea are salarii foarte mici.

Prețurile la utilități și prețurile din magazine au crescut de două ori în ultimii 4 ani. Românii cu greu mai suportă sărăcia. Guvernul refuză să scoată din aparatul de stat politicienii care sifonează banii publici.

În timp ce profesorii sunt mințiți că nu sunt bani, politicienii au dat salarii mai mari la parlamentari și la primari, care oricum câștigau foarte bine.

România are prea mulți politicieni plătiți de la bugetul de stat și prea puțini profesori.

Related Articles

Back to top button