Curierul Românesc

Tragedie! Bărbatul rănit în exploziile de la Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca

Un bărbat de 63 de ani rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca. Este a treia persoană care moare în urma tragediei de sâmbătă. Potrivit unor surse medicale, bărbatul fusese rănit în prima explozie de la Crevedia și avea arsuri pe mai mult de 90% din suprafața corpului.

Ministerul Sănătății a confirmat informația: „În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei.”

Dintre cei trei pacienți critici intubați și ventilați mecanic, doi erau ieri internați la Floreasca și unul la „Bagdasar Arseni”.

Starea pacienţilor critici care sunt internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti este stabilă, dar acest lucru nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat, având în vedere că au peste 90% suprafaţă corporală arsă, a declarat miercuri ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Related Articles

Back to top button