Curierul Românesc

George Simion, co-președintele AUR, la Cluj: Am venit aici pentru a spune că și aici se simte românește

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a ajuns, miercuri, 29 octombrie, la Cluj, unde a fost întâmpinat de numeroși susținători. De aici, caravana AUR va porni din nou în toată țara.

„Iată că după multe strădanii, ani de secetă și de distrugere a neamului românesc, reușim să ne adunăm în Alianța pentru Unirea Românilor. Am venit astăzi la Cluj pentru a spune că și aici sunt patrioți, și aici se simte românește, și aici se vrea o țară mare de la Nistru până la Tisa”, a declarata George Simion.

Avem o mare datorie, să nu înșelăm așteptărilor sutelor de mii de oameni care-și pun credința în AUR.

„Este timpul să ne aducem fiii plecați peste hotare acasă, să oprim vrajba între români – să nu ne mai împărțim între oamenii de la țară și lucrătorii în marile corporații, între diaspora și cei rămași acasă. Ne unim forțele, nu lăsăm pe nimeni în urmă, fie că locuiește la Chișinău, Cernăuți, Timoc, în Madrid sau Roma. Reușim prin românii curați să facem o mișcare adevărată”, a mai spus co-președintele AUR.

„Mă bucur că la cei 86 de ani ai mei am avut privilegiul de a vedea un erou al națiunii românești. După căderea comunismului pământul românesc nu a mai reușit să scoată la iveală un tânăr care nu mai vrea să trăiască în tiranie, ci în libertate și respectarea regulilor de viață a neamului nostru românesc. Am convingerea că ceea ce se întâmplă în aceste zile istorice pot fi din nou o oră astrală a unirii”, a spus cel mai în vârstă susținător AUR, prezent la întâlnirea cu George Simion.

Alianța pentru Unire Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem care are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Related Articles

Back to top button