Anchete

Sociologul Mirel Palada afirmă că Partidul Național Liberal s-a prăbușit în sondaje

Sociologul Mirel Palada afirmă că Partidul Național Liberal s-a prăbușit în sondaje și s-ar afla pe locul patru, în spatele USR. La ultimul sondaj CURS plătit de PSD, USR se afla pe locul patru cu 12%. Mirel Palada este singurul sociolog care a dat cifre corecte la alegerile parlamentare din 2020.

Dacă cifrele sondajului realizat de Palada se confirmă, înseamnă că PNL s-ar afla undeva la 10% în sondaje. Partidul AUR a crescut foarte mult, iar potrivit sondajului INSOMAR partidul lui George Simion este pe primul loc cu 27% în fața PSD.

George Simion susține de asemenea că AUR este prima forță politică a țării. PSD chiar dacă este cel mai mare partid din România se erodează la guvernare, ia politicile sale antinaționale duc partidul lui Ciolacu pe o pantă descendentă. PSD are șanse mari să se prăbușească la guvernare din cauza problemelor economico-sociale, având în vedere că motorina se apropie vertiginos de 8 lei litrul și se pare că aceste scumpiri nu se vor opri. Odată cu scumpirea carburanților toate prețurile o vor lua razna, fapt ce îi va arde la buzunare pe români.

PSD a uitat de pensionari odată ajuns la guvernare. Pensionarii duc o luptă inegală cu sărăcia din cauza politicilor promovate de premierul Marcel Ciolacu. Premierul Ciolacu a uitat să mai taie pensiile speciale, astfel se păstrează acest sistem al nomenclaturii bogate al pensionarilor speciali, în timp ce marea masă a românilor care au muncit 35/40 de ani este lăsat să trăiască în sărăcie cu o pensie de mizerie. Să nu uităm faptul că președintele PNL, Nicolae Ciucă, trăiește cu o pensie specială de mii de euro lunar pe lângă celelalte sinecuri de stat.

Related Articles

Back to top button