Curierul Românesc

Silviu-Titus Păunescu (AUR): Bani pentru nomenclatura de partid există, dar nu și pentru bunăstarea românilor

Bani pentru nomenclatura de partid există, dar nu și pentru bunăstarea românilor – constatarea îi aparține deputatului Silviu-Titus Păunescu (AUR) și a fost făcută după ce publicația Recorder a dezvăluit că Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS) investește 7 milioane de euro, bani publici, pentru a transforma fostul sediu PNL în reședință de lux. Au fost emise mai multe ipoteze, una dintre ele susținând că reședința va fi locuită de actualul cuplu prezidențial, după încetarea mandatului președintelui Iohannis.

Deputatul AUR a afirmat, într-o declarație politică, faptul că această risipă din banii publici făcută într-un mod netransparent arată că românii simpli sunt din nou sfidați de către politicieni. Păunescu s-a referit inclusiv la explicațiile date de reprezentanții RA APPS, potrivit cărora, nu există nicio solicitare din partea preşedintelui Klaus Iohannis pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru organizarea cabinetului de lucru, după încetarea mandatului.

Silviu-Titus Păunescu a criticat dur actuala guvernare, care se plânge că nu există fonduri pentru investiții importante, dar îngroapă 7 milioane de euro într-o locuință de lux pentru nomenclatura de partid și de stat. Aceste privilegii nemeritate nu își au locul într-o țară normală.

„S-a ajuns, stimați colegi, în situația penibilă, în care, în loc să investească în spitale, în drumuri, școli, locuri de muncă, Guvernul investește bani publici pentru nomenclatura de partid și de stat, asta în condițiile în care avem un deficit ridicat, nu suntem în stare să colectăm bani la buget, în condițiile în care avem sărăcie în țară și în care inflația ne mănâncă viitorul!

Avem, din nefericire sau, mai bine spus, din prea mult ghinion, un președinte care ne-a înșelat total așteptările, care nu a fost în stare să ne reprezinte cu demnitate, care girează o monstruoasă coaliție și pe care, de anul acesta, va trebui și să-l întreținem pe banii noștri restul vieții! Aceste privilegii nemeritate trebuie să dispară dintr-o Românie normală!

 Bani pentru spitale, stimați colegi, de asta avem nevoie, ci nu de recompense pentru lene!”, a mai spus deputatul AUR.

Related Articles

Back to top button