comunicat

PSD și PNL nu pot să acopere adevărul cu munți de bani – Claudiu Târziu

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a atras atenția miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că toate atacurile care se intensifică în ultima vreme împotriva Alianței pentru Unirea Românilor au legătură directă cu creșterea în simpatia publică a acestei formațiuni.

”Toate atacurile care se intensifică, se înmulțesc în ultima vreme împotriva AUR au legătură directă cu creșterea noastră în simpatia publică. Ați văzut că sunt aruncate pe piață tot mai multe sondaje. La câteva zile mai apare câte unul…

După părerea noastră sunt sondaje mincinoase, manipulatorii, prin care se încearcă poziționarea noastră undeva mai jos în opțiunile de vot ale românilor, pentru a putea fi, probabil, furați în alegerile care vor urma și pentru a crea false așteptări atât electoratelor celorlalte partide, cât și să demobilizeze propriul nostru electorat. Numai că, la firul ierbii, această manevră nu ține. Lumea înțelege, de fapt, ce se întâmplă. Înțelege toate mașinațiunile care sunt făcute împotriva noastră și nu facem astăzi decât să spunem românilor de bun simț că noi o să mergem mai departe, în ciuda tuturor acestor atacuri. Nu ne vor doborî”, a declarat Claudiu Târziu.

”Să fie absolut liniștiți. Nu putem cădea sub loviturile unui Adrian Năstase, care, chipurile, a încercat să se sinucidă pentru a scăpa de pușcărie pe motive de pușcărie. N-a scăpat, dar nici n-a făcut suficientă închisoare pentru câte mizerii a făcut acestei țări. Nu putem cădea sub loviturile și acuzațiile aberante ale unui profesor universitar care ar trebui să educe în spiritul adevărului noile generații, nu să mintă că noi politizăm spațiul universitar după ce el însuși a făcut-o. Mă refer, desigur, la domnul Remus Pricopie, care a fost și ministru al Învățământului și de ale cărui ”performanțe” se leagă multe dintre patimile acestui domeniu mult încercat în ultimii 33 de ani în România.

Nu vom cădea nici sub loviturile, acuzațiile, imprecațiile și înjurăturile altor inși care se consideră directori de opinie, dar care, din punct de vedere moral, iar unii dintre ei, și penal, n-ar avea niciun cuvânt de spus nici împotriva AUR, nici împotriva nimănui. Noi nu putem fi puși la colț, categorisiți, etichetați de personaje care suferă din punct de vedere moral, iar din punct de vedere penal sunt pasibile de închisoare sau deja au fost în închisoare. (…) PSD și PNL nu pot să acopere adevărul cu munți de bani și știm cu toții asta”, a completat el.

Related Articles

Back to top button