Curierul Românesc

PSD și PNL fură ideile AUR – Partidele de la guvernare preiau modelul caravanelor

PSD și PNL copie AUR și merg prin țară cu o caravană medicală. Dacă pentru AUR această strategie a fost o modalitate de a se face cunoscut și de a stabili un contact direct cu cetățenii, pentru partidele mari ridica o întrebare esențială: de ce fac caravane mobile în loc să facă spitale normale?

Având majoritatea în Parlament și acces la resursele statului, PSD și PNL au toată puterea de a impune și de a realiza schimbări concrete pentru populație. Bugetele alocate pot susține construcția de spitale, modernizarea școlilor sau dezvoltarea infrastructurii. Cu toate acestea, în loc să vadă progrese tangibile, românii văd doar campanii menite să-i mintă pe cetățeni.

Caravanele sunt utile, dar nu pot înlocui acțiunile concrete care au un impact real asupra vieții oamenilor. Dacă PSD și PNL își propun cu adevărat să servească cetățenii, atunci ele trebuie să se concentreze pe alocarea corectă și eficientă a bugetului pentru domenii esențiale, precum sănătatea și educația, nu fără banii din buget prin diverse scheme

Related Articles

Back to top button