Curierul Românesc

Marius Lulea(AUR): Rusia are două partide la București PSD și PNL. Cele două au cedat industria petrolieră și metalurgică la ruși

Marius Lulea, antreprenor român și vicepreședinte al partidului AUR, a susținut în cadrul unui interviu acordat unui post de radio din județul Neamț că Rusia are două partide politice la București: PSD și PNL. Cele două formațiuni politice sunt cele care au cedat gratuit o parte din industria petrolieră și metalurgică către ruși.

„Rusia nu a plecat niciodată din România după al doilea război mondial, astăzi ea este mai puternică decât oricând.

Rusia are două partide politice la București: PSD și PNL.

Sunt cele două partide politice care au cedat jumătate din industria petrolieră românească către Lukoil. Tot cele două partide politice au predat ultimele două combinate siderurgice și ele au fost închise de un oligarh rus. Astăzi nu mai producem nici o singură bară de oțel beton în România. COS Târgoviște este ultimul combinat închis, iar astăzi importăm oțel beton din Bulgaria sau din regiunea transnistreană.

Românii nu au avut nevoie de ruși ca să vină să arunce cu bombe pentru a se distruge industria românească, noi am avut partidele politice. Ei sunt inamicii noștri.

Aceasta nu este democrație ci avem cleptocrație. Totul a început cu peste 1.000 de crime, români asasinați la revoluție. Criminalii fraților noștri sunt cei care au condus țara după 1990. Această rețea de crimă organizată a plasat persoane pe diverse funcții publice și a ocupat statul român. Noi suntem în război cu această rețea, deși acest lucru nu se petrece ca în Ucraina, pe un front care se vede” a declarat vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Related Articles

Back to top button