Curierul Românesc

Daniel Gheba (AUR): Avem nevoie de patrioți în Parlamentul European. Cu încredere și unitate, vom clădi împreună un viitor mai bun pentru România!

Deputatul AUR Daniel Gheba a reiterat faptul că România trebuie să trimită în Parlamentul European patrioți adevărați, care vor reprezenta interesele românilor și nu interese străine. Declarația a fost făcută în cadrul evenimentului de lansare a candidaților partidului AUR la alegerile europarlamentare, la Mehedinți.

În opinia deputatului, candidați anunțați de către partidul AUR pot aduce o schimbare și pot reprezenta România așa cum se cuvine la Bruxelles. Lista candidaților AUR pentru Parlamentul European este deschisă de europarlamentarul Cristian Terhes și continuă cu alți patrioți precum Gheorghe Piperea, Dan Tanasă, Avram Fițiu, Ramona-Ioana Bruynseels și alții.

„La Palatul Cultural Theodor Costescu din Drobeta-Turnu Severin, alături de bunul meu prieten și, în același timp, președintele CNC AUR, Claudiu Târziu, cât și în prezența mai multor personalități politice și viitori candidați la alegerile europarlamentare, a fost prezentat programul partidului AUR pentru România.

Lista va fi deschisă de renumitul europarlamentar Cristian Terhes și este completată de oameni competenți, sufletiști, patrioți, cu dragoste față de neam și țară care promit că vor face cinste României și vor reprezenta interesele cetățenilor la Bruxelles.

Avem nevoie de astfel de candidați, avem nevoie să începem să mai și clădim înainte de a se distruge totul. Avem nevoie de repere fundamentate în moralitate creștină și identitate națională.

Îmi doresc ca în anul 2024, cel mai încărcat an politic din ultimii douăzeci de ani, când vor fi patru rânduri de alegeri, să reușim să transformăm cuvintele în fapte, să fim activi, implicați în treabă și să arătăm în primul rând cât de mult am reușit să facem noi. Să protestăm atunci când e nevoie, să arătăm că ne pasă, să luptăm pentru educația generațiilor viitoare, să apărăm credința creștină și să reușim să fim noi repere ale acestei națiuni.

Mulțumesc celor care ne-au primit cu căldură, care ne susțin, au încredere în echipa noastră și ne-au garantat sprijinul și implicarea lor. Cu încredere și unitate, vom clădi împreună un viitor mai bun pentru România!”, a afirmat Daniel Gheba.

Related Articles

Back to top button