Curierul Românesc

George Simion: Am depus o lege să plantăm 1 milion de hectare de pădure și PSD-PNL au respins-o

Partidul condus de George Simion a depus un proiect de lege foarte bun în Parlamentul României și care viza creșterea suprafeței de pădure.

Conform acestui proiect de lege AUR propunea identificarea terenurilor degradate și împădurirea lor. În acest fel se propunea un plan care să ducă la împădurirea a 1 milion de hectare de pădure în următorii 10 ani.

Deși legea era foarte bună cele trei partide care conduc Românie și care au majoritatea au decis să respingă nemotivat proiectul: PSD și PNL, împreună cu UDMR, nu doresc ca România să își crească suprafața de pădure.

În fiecare an se taie ilegal de trei ori mai mult decât apare în acte. ROMÂNIA a pierdut în mandatele PSD-PNL aproape 10% din suprafața de pădure.

Lemnul tăiat în pădurile Românești ajunge la companiile austriece care controlează industria lemnului. Aceste companii sunt beneficiarele tăierilor ilegale de păduri și ele acționează asemenea unui cancer economic făcând mai mult rău țării.

Relațiile dintre președintele Klaus Iohannis și aceste companii austriece care sunt vinovate pentru distrugerea pădurilor țării sunt cunoscute.

Marcel Ciolacu este președintele celui mai mare partid din România: PSD. Acest partid a votat împotriva acestei legi care ar fi dus la recuperarea pădurilor tăiate.

Related Articles

Back to top button