Andrei Caramitru(USR) afirmă că BOR este organizație criminală. Eu spun că partidele sunt. Rușine

Tupeu fantastic al politicienilor români. Andrei Caramitru, cel ce se pretinde a fi formator de opinie și purtător de steag al unui partid declarat reformist, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj denigrator la adresa Bisericii Ortodoxe Române.

Printre altele Andrei Caramitru afirmă că BOR ar fi organizație criminală și o sectă demonică.

Deja îmi pun întrebarea dacă băiețelul ăsta făcut mare de tata, mai este în deplinătatea facultăților mintale, sau tot timpul a fost la acest nivel și fără Caramitru cel mare nu ar fi avut el parte de un așa viitor.

BOR a negociat un acord prin care ministerul de interne va prelua lumina și o va duce la oameni. Mi se pare firesc: Paște fără lumina Domnului nu se poate.

Mai mult decât atât: oamenii oricum s-ar fi dus să ia lumină, mai ales în comunitățile mici. Atunci de ce să nu se controleze un posibil focar printr-o distribuție organizată de către forțele de ordine?

Credeam că Andrei Caramitru este un om modern, care propăvăduiește acceptarea diversității, ori pare că face acest lucru numai dacă este diversitatea sau opinia lui.

Așa poate ne explicăm de ce în partidul din care face parte(USR) epurările politice sau pentru opinii diferite sunt la ordinea zilei. Un fel de comunism cu telefon mobil inteligent.

Dar nu BOR este organizație criminală ci partidele politice. Spre exemplu, în aceste zile partidele au primit, USR+PNL+PSD+PMP+partidele fantomă, peste 23 de milioane de lei subvenție. De ce nu au direcționat în aceste vremuri banii spre spitale?

Organizațiile criminale organizate politic vin și critică BOR, dar fără menționa zecile, poate sutele de mii de persoane ajutate în comunitățile locale de biserică. Asta în timp ce partidele politice risipesc banii pe pomeni electorale.