Curierul Românesc

Gorghiu și Kövesi împreună la Bruxelles: Semnal clar că PNL+USR o vor pe Kövesi la Președinție

Alina Gorghiu, fosta președinte a Partidului Național Liberal (PNL) publică o fotografie alături de Laura Codruța Kövesi la Consiliul Justiție și Afaceri Interne de la Bruexelles, imagine care confirmă că liberalii încearcă s-o convingă pe Kovesi să candideze la alegerile prezidențiale. Presa vehiculează că Kövesi ar urma să fie candidatura susținută de PNL+USR, care nu au niciun alt candidat solid pentru șefia statului.

Această imagine confirmă declarațiilor recente făcute de George Simion, liderul opoziției și Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în care acuză existența unui „plan ocult” orchestrat de serviciile secrete pentru a asigura avansarea lui Kövesi în turul doi al alegerilor. Simion susține că acest plan ar urmări să mențină controlul asupra candidaților, ambii fiind „oameni ai sistemului”.

Mai mult, Simion sugerează că figuri precum Mircea Geoană și Diana Șoșoacă ar juca roluri secundare în acest scenariu, cu scopul de a fura din voturile PSD și respectiv ale AUR.

Related Articles

Back to top button