comunicat

Deputat (AUR): Construcția spitalului din Sibiu, doar o minciună electorală marca PNL-PSD

Sebastian Suciu, deputat AUR de Sibiu, atrage atenția asupra unui nou eșec PNL-PSD în domeniul sănătății: construcția noului spitalului județean din Sibiu nu se va mai realiza, în condițiile în care Agenția Domeniilor Statului a transmis Consiliului Județean Sibiu că își retrage cele 20 de hectare care au fost puse la dispoziția CJ Sibiu pentru acest proiect. Sibienii rămân așadar doar cu promisiunile electorale – PSD și PNL dovedesc astfel că nu sunt capabile să construiască nici măcar un spital nou.

„Vreau să atrag atenția asupra unui eșec PNL-PSD care are loc la Sibiu. Din 2016 s-a promis construcția unui spital, cea mai mare investiție a județului, acea investiție care a făcut prim planul fiecărei campanii electorale a PNL-ului, un partid politic care guvernează și face ce vrea în județul președintelui. Zilele trecute, Agenția Domeniilor Statului a transmis Consiliului Județean Sibiu că își retrage cele 20 de hectare care au fost puse la dispoziția Consiliului Județean Sibiu pentru construcția noului spital”, a afirmat deputatul.

Sebastian Suciu a subliniat că, din 2016 și până în prezent, s-au cheltuit 2,5 milioane de euro pe studii de fezabilitate, proiecte tehnice și de urbanism – alți bani care s-au dus pe apa sâmbetei.

„Din acest moment vreau să vă spun, cum am atras atenția și în 2020 în diferite conferințe de presă, că atât PSD, cât și PNL nu vor binele românilor, iar construcția celui de-al patrulea spital în 34 de ani este doar o promisiune electorală. E nevoie de niște oameni patrioți, e nevoie de o ambiție ca românii să aibă acces la un mediu sanitar și la niște spitale conforme anului 2023”, a mai spus deputatul AUR.

Related Articles

Back to top button