comunicat

Cum îl va chema pe băiețelul lui George Simion?

Astăzi, liderul partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au primit o veste minunată într-o zi agitată. Cu toate că programul ultimelor zile a fost unul plin, vestea primită azi la ginecolog i-a umplut de bucurie.

Pornit dis de dimineața pentru a participa la protestul de la sediul CNA, George și Ilinca au primit o veste minunată: vor avea un băiețel, o rază de lumină și speranță în viața lor.

Pentru această familie, vestea că vor avea un băiețel reprezintă un moment de mare emoție și fericire, căci și-au dorit încă din prima clipă a căsătoriei lor un copil. Cu siguranță, micuțul va fi primit cu multă dragoste și îngrijire din partea părinților.

Liderul AUR a dezvăluit, de asemenea, că cel mai probabil copilul va purta numele de Radu, în onoarea bunicului său, un nume cu o încărcătură istorică și emoțională semnificativă.

În acest moment special, ne alăturăm lui George și Ilinca în bucuria lor și le dorim ca băiețelul lor să fie sănătos și fericit. În lupta pentru binele națiunii, dusă în numele lui Dumnezeu, îi pomenim în rugăciunile noastre, dorindu-le izbândă și prosperitate.

Cu siguranță, această zi a adus o rază de lumină în viața liderului AUR și a soției sale, Ilinca, în mijlocul agitației politice și a provocărilor actuale. Să fie cu toții sănătoși și fericiți în drumul lor către marea întâlnire cu micuțul Radu!

Președintele AUR a susținut că vrea o familie numeroasă, de șase copii.

„Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, afirmase acesta într-un interviu mai vechi pentru Evenimentul Zilei.

El a mai spus că și soția sa își dorește o familie numeroasă: „Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi ne dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații binecuvântate”.

Related Articles

Back to top button