Curierul Românesc

Coarnă, despre hoții din PSD și PNL: Românul nu își face piața având ceasuri de 100 MII de euro și haine de lux

Băile de mulțime organizate de PSD și PNL, cu toată logistica și recuzita de rigoare, au arătat, în toată splendoarea ei, ce înseamnă #Impostura. Și nu orice impostură, ci una urât mirositoare. Am văzut la televizor că atât Marcel Ciolacu, cât și Nicolae Ciucă se vor a fi „oameni din popor”, „oameni simpli” care își fac piața.

Cu un mic amendament: oamenii din popor nu își fac piața având ceasuri de 100.000 de euro sau cu pază de la SPP.

Eu, prin piețele din județul Călărași, nu am văzut așa ceva. Nu am văzut niciun „român simplu” sau „om normal” care să poarte un ceas de 100.000 de euro. Dacă ar fi fost așa, atunci nu ar mai fi fost discuții despre pensii, subvenții la energie sau sărăcie.

Am văzut, în schimb, oameni frământați de neajunsuri, oameni îngrijorați de actuala clasă politică, români patrioți pentru care valorile tradiționale și credința sunt esențiale. Și, da! Acești români „fără ceasuri de 100.000 de euro”, dar cu dragoste de țară și credință merită #AUR-ul.

Dar, în România reală și normală, 100.000 de euro înseamnă o sumă la care „românul simplu” nici nu speră să viseze. Înseamnă, poate, 21 de ani de muncă pentru un cetățean ce câștigă salariul minim pe economie sau 10 ani de muncă pentru unul care câștigă salariul mediu pe economie!

Câți dintre noi ne identificăm cu acești falși profeți aflați la conducerea României?

Însă, când ești „pe lux, opulență și barosăneală” ai nevoie de SPP.

Mă întreb: ce este mai rău? Impostura „așa-zișilor oameni din popor cu Rolex la mână” sau apărarea demnității, valorilor tradiționale și credinței despre care ei spun că se numește „populism”?

Related Articles

Back to top button