Curierul Românesc

Adrian Axinia (AUR): Ursula von der Leyen nu este un lider pe care România să-l sprijine sau să-l tolereze în continuare

„Ursula von der Leyen, candidata popularilor europeni pentru președinția CE, nu este un lider pe care România să-l sprijine sau să-l tolereze în continuare”, a afirmat deputatul AUR Adrian Axinia. În opinia sa, în timpul mandatului acesteia, Comisia Europeană a eșuat în a răspunde la nevoile și preocupările națiunilor membre. Amintim că, la București, are loc Congresul Partidului Popular European, în prezenţa a peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări.

În acest context, Adrian Axinia, a subliniat că a venit vremea să punem capăt acestui ciclu de incompetență și nepăsare. „Avem nevoie de lideri europeni care să reprezinte cu adevărat interesele și valorile noastre”, a punctat acesta.

„Este timpul să ne ridicăm și să ne exprimăm cu voce tare împotriva unui nou mandat al Ursulei von der Leyen în funcția de președinte al Comisiei Europene. Este timpul să refuzăm să permitem ca politica să fie condusă de cei care își urmăresc propriile interese în detrimentul poporului.

Ursula von der Leyen nu este un lider pe care România să-l sprijine sau să-l tolereze în continuare. Sub conducerea sa, Comisia Europeană a eșuat în a răspunde la nevoile și preocupările națiunilor membre, inclusiv a noastră. Este timpul să punem capăt acestui ciclu de incompetență și nepăsare”, a declarat deputatul.

Domnia sa a mai spus că, având în vedere modul dezastruos în care a înțeles Ursula von der Leyen să-și exercite atribuțiile de președinte al Comisiei Europene nu o recomandă pe aceasta să fie susținută pentru un nou mandat. Axinia le-a cerut guvernanților să se opună oricărei încercări de reconfirmare a Ursulei von der Leyen în funcția de președinte al Comisiei Europene.

„Nu mai putem să acceptăm o Europă care ignoră vocea și suferința popoarelor sale. Nu putem să permitem ca o lideră care nu a reușit să protejeze interesele cetățenilor europeni să rămână în poziție de putere. România trebuie să se opună ferm oricărui efort de a acorda un nou mandat Ursulei von der Leyen.

Îndemnăm guvernanții noștri să ia măsuri concrete și să se opună ferm oricărei încercări de reconfirmare a Ursulei von der Leyen în funcția de președinte al Comisiei Europene. Este timpul să cerem și să obținem lideri europeni care să reprezinte cu adevărat interesele și valorile noastre.

Refuzăm să mai fim ignorați sau tratați cu dispreț. Este timpul să ne facem auzită vocea și să ne luptăm pentru un viitor european mai bun, unul în care interesele și binele cetățenilor să fie cu adevărat prioritare”, a afirmat deputatul AUR.

Related Articles

Back to top button