Anunțul lui George Simion în prag de Crăciun: Îmi donez 90% din salariu

George Simion, liderul AUR, a făcut un anunț public în pragul sărbătorii de Craciun, acela că își va dona 90% din salariu cauzelor speciale – câte o cauză diferită în fiecare lună – timp de 4 ani.

„Dragi prieteni, iată-ne în Parlamentul României. Sunt tot alături de voi. Vreau să fac un anunț pe care nu l-am făcut în campania electorală pentru că ar fi fost interpretat greșit. Eu am candidat independent la Parlamentul European, am avut susținere din partea multora dintre voi și atunci am anunțat că îmi voi dona 90% din salariul de europarlamentar, care e undeva la 10 000 de Euro.

Acum sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut și, de aceea, vă anunț prin acest clip video că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. Timp de 4 ani voi face acest lucru public în fiecare lună pe site-ul meu georgesimion.ro. Mi-au spus că nu putem face multe lucruri de aici din parlament, că nu avem forța necesară. Eu cred mult în puterea exemplului și în capacitatea noastră de a ne mobiliza și,tocmai de aceea, acesta este un exemplu pe care vreau să-l dau. Cârcotașii vor începe cu tot felul de chestiuni, cum încep ei de obicei, cum și din ce voi trăi. Anul viitor mai scriu o carte, mai am și celelalte cărți, mai am exemplare din ele. Vreau să mă bazez pe voi când ne implicăm într-un caz, în sensul în care voi face un apel și la voi să susțineți cazul respectiv și cauza respectivă. Aveți încredere în voi, am făcut multe împreună când eram pe stradă, când nu aveam decât puterea cuvântului nostru. Acum, prin decizia voastră, suntem în Parlamentul României și trebuie să schimbăm împreună România. De aceea, vreau să vă mulțumesc și să vă spun că voi conta pe fiecare dintre voi și că împreună, prin puterea exemplului, o să schimbă România de mâine”.