Horoscop

Trei zodii care vor plăti datoriile karmice

O zi în care mulți oameni vor vedea cu ochii lor adevărul proverbului „culegi ceea ce ai semănat”. Faptele comise în trecutul recent – și poate chiar îndepărtat – vor fi continuate.

Astăzi, 11 noiembrie, reprezentanții tuturor semnelor zodiacale vor afla ce sunt datoriile karmice, dar trei dintre ei, fie că vor, fie că nu vor, vor trebui să plătească pentru ele

Berbec
Berbecii, cunoscuți pentru temperamentul lor fierbinte, au, de obicei, un șir de jigniri pe care – când în mod deliberat, când involuntar – le-au provocat altor persoane. Nu e de mirare că din când în când – ca și astăzi – trebuie să plătească datorii karmice – principalul este să conștientizeze că nimic nu se întâmplă degeaba în viață.

Gemeni
Gemenii sunt o zodie norocoasă: spre deosebire de alții, ei reușesc uneori să evite efectele karmei, chiar dacă o merită. Dar astăzi vor trebui să răspundă pentru ceva ce au făcut cu ceva – uneori destul de mult timp în urmă: poate că aceasta va fi o lecție de învățat.

Săgetător
Săgetătorii rareori jignesc pe cineva în mod deliberat – de cele mai multe ori, aceasta se întâmplă din cauza unei neînțelegeri: de regulă, ei vorbesc primii și abia apoi își dau seama ce au spus. Deloc surprinzător, indiscrețiile lor nu sunt o scuză pentru puterile superioare, așa că trebuie să plătească facturile.

Related Articles

Back to top button