Horoscop

Horoscop 11 august 2023. Este o zi în care instinctele josnice triumfă

Este o zi în care instinctele josnice triumfă, suprimând gândurile și sentimentele nobile.

Este posibil să ne împotrivim acestei stări de lucruri, dar pentru aceasta va fi necesar să dăm dovadă de voință, ceea ce nu este încă posibil pentru toată lumea. Cu toate acestea, găsind rezervele interioare care vă vor permite să faceți acest lucru, va fi posibil să scăpați de negativitate și să rămâneți într-o stare de bună dispoziție, ceea ce va face posibil succesul – atât în activitățile profesionale, cât și în viața personală.

Berbec

Protejați-vă de negativitatea care va atârna literalmente în aer, puteți refuza să comunicați cu persoanele toxice: orice motiv va fi bun, chiar dacă intervievatorul6dniku va părea lipsit de respect.

Taur

Controlați-vă cuvintele sunt întotdeauna necesare, dar astăzi – mai ales: după ce ați spus inutil sub influența emoției, puteți apoi să vă căiți mult timp de cuvintele lor, dar nu le puteți obține înapoi.

Gemeni

În această zi – ca în nici o altă zi – este important să ignorați izbucnirile oamenilor neprietenoși: în acest fel veți da dovadă nu de dulceață, ci de forță, pe care ei nu se așteaptă să o simtă.

Rac

Scăderea de forțe pe care s-ar putea să o resimțiți astăzi va fi predeterminată nu de boală, ci de oboseală – această zi este rareori favorabilă odihnei, mai ales că mâine este weekend.

Leu

Nu intrați în discuții cu persoane care, din anumite motive, vă provoacă iritare: neînțelegerile cu acestea s-ar putea transforma într-un conflict de proporții, care va fi greu de rezolvat.

Fecioară

Reticența de a face ceva în această zi va fi dictată nu de lene, ci de o urmă de intuiție: cel mai probabil, în această direcție vă așteptați la un eșec, pe care veți încerca să îl spuneți subconștientului dvs.

Balanță

Aveți grijă să nu vă exprimați urări neplăcute pentru ceilalți, chiar dacă – în opinia dumneavoastră – vor merita: cuvintele dumneavoastră se vor întoarce foarte repede, complicându-vă propria viață.

Scorpion

Astăzi, cineva apropiat sau prieteni, s-ar putea să vă întoarcă o latură neașteptată – ca să spunem așa, neplăcută -: analizând relația voastră, merită să vă gândiți la faptul că în ceea ce s-a întâmplat este vina dvs.

Săgetător

De la întâlnirile cu rudele, mai ales dacă aveți probleme nerezolvate – controversate -, astăzi este mai bine să refuzați: soluționarea conflictului nu va reuși – dimpotrivă, există riscul de a-l aduce la un nou nivel – mai grav.

Capricorn

Zi în care este de dorit să vă amintiți că nu puteți face totul și să dedicați timp odihnei, care va trece fără probleme în weekend: dacă nu vreți să leneviți, faceți ordine în casă.

Vărsător

Zi în care o ceartă cu consecințe dintre cele mai grave poate apărea – așa cum o flacără se aprinde dintr-o scânteie – din orice fleac, așa că trebuie să te gândești bine la fiecare cuvânt, ca să nu mai vorbim de acțiuni.

Pești

La serviciu astăzi este de dorit să lucrezi în modul „light”: forțele – atât fizice, cât și morale – vor fi puține, așa că riști să te epuizezi foarte repede, iar recuperarea va dura mult mai mult.

Related Articles

Back to top button