comunicat

Obiectivul AUR pentru alegerile din 2024: Victorie!

Consiliul Național de Conducere (CNC) al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) s-a întrunit miercuri, 25 octombrie. În cadrul ședinței ordinare condusă de președintele CNC și liderul senatorilor AUR, Claudiu Târziu, a fost discutată situația politică în perspectiva anului electoral 2024, rolul și obiectivele electorale ale AUR. Pe ordinea de zi a ședinței s-au mai aflat dezbaterea şi adoptarea Raportul anual al Biroului Naţional de Conducere (pentru 2022), audierea Raportului Trezorierului AUR pentru anul 2022, alegerea Comisiei de cenzori ai AUR și alegerea Comisiei de contestații AUR.

Președintele AUR, George Simion, a lansat o provocare importantă, având în vedere toate cele patru runde de alegeri care vor avea loc. Acesta a stabilit obiectivele electorale pentru anul 2024 spunând că obiectivul principal al AUR este să devină prima forță politică a țării.

Astfel, pentru alegerile europarlamentare, George Simion a afirmat că AUR vizează obținerea primului loc, chiar și cu un procent peste PSD, subliniind că, potrivit studiilor sociologice și estimărilor partidului, AUR se află aproape la egalitate cu PSD, iar celelalte formațiuni politice sunt la distanțe considerabile.

Pentru alegerile locale de anul viitor AUR își propune să obțină cât mai mulți primari, președinți de consiliu județean, consilieri locali și județeni, viceprimari și vicepreședinți de consilii județene.

De asemenea, în cadrul ședinței Consiliului Național de Conducere al AUR s-a anunțat faptul că pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, va fi organizat congresul extraordinar al AUR, unde vor fi stabilite direcțiile strategice ale partidului pentru anul 2024. Înainte de acesta, pe 1 decembrie, reprezentanții AUR vor participa la cea mai de amploare manifestație dedicată Zilei Naționale a României. Totodată, pe 3 decembrie, AUR va prezenta în fața publicului din Ardeal candidații la alegerile europarlamentare.

Related Articles

Back to top button