Ministrul transporturilor a depășit coloana și a făcut accident. Demisia?

Ministrul transporturilor este Lucian Bode. Acesta a depășit cu mașina SPP coloane de autoturisme, pe contrasens, peste linia continuă, inclusiv pe un pod.

Lucian Bode nu este chiar oricine, el este o persoană foarte ocupată ce nu are timp să stea în coloană precum toți proștii. Un om așa de important, care construiește autostrăzi în România, o țară plină de autostrăzi, nu are timp să mai stea și în coloană.

Că doar de aceea și-a luat mașină SPP cu girofar, ca să se simtă și el bine.

PNL face ceea ce făcea și PDL și face și PSD. Nu se lasă liberalii cu nimic mai prejos… Dar nu știm dacă să le spunem liberali din moment ce au important o masă importantă de socialiști traseiști.

Lucian Bode a suferit doar ușoare leziuni. O altă mașină a fost grav accidentală fiind lovită frontal. Mașina SPP a ajuns într-un gard iar șoferul și-a pierdut carnetul.

Acum se pune întrebarea: în ce misiune specială se află SPP cu ministrul în spate de nu putea să aștepte coloana de mașini? Dacă se sfârșea acest accident și cu victime umane, cine ar fi răspuns pentru ele?

Cazul a fost preluat de către tribunalul militar. Procurorii au afirmat că accidentul ar fi trebui declarat, dar nu a fost respectată legea:

„Orice instituție militară este obligată să raporteze Parchetului Militar orice incident. SPP nu ne-a raportat acest incident, astfel că joi dimineață am trimis o adresă oficială, dar nu ne-au răspuns nici la aceasta. În aceste condiții, Parchetul Militar va face verificări și în privința neraportării acestui accident de către SPP”, a declarat pentru HotNews.ro prim-procurorul adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.