comunicat

Marius Lulea susține că primarul și prefectul, conform legii 307 privind apărarea împotriva incendiilor, trebuiau să cunoască riscurile din zona lor

Marius Lulea susține că primarul și prefectul, conform legii 307 privind apărarea împotriva incendiilor, trebuiau să cunoască riscurile din zona lor.

Iată ce a scris acesta pe Facebook: „Înțeleg că primarul al cărui fiu deține compania s-a suspendat din PSD, deci nu își dă demisia, este o chestie făcută de ochii lumii. Se discută inutil despre o stație GPL autorizată acolo, cu un rezervor mic de 4.000L. În realitate spațiul era folosit ca și parcare, aparent chiar ca și depozit mobil de GPL. De transfer de GPL între cisterne, pe drum public sau în parcare nu am mai auzit.

De asemenea, amenzile date de-alungul timpului erau derizorii față de cifra de afaceri. Astfel de „antreprenori” protejați politic râd în față salvatorilor ce vin în control.

Marius Lulea a mai spus „că cei de la ISU sunt profesioniști, își fac treaba, dar degeaba verifică ei și aplică amenzi dacă pe la spate totul se rezolvă politic. Orice antreprenor fără legături cu sistemul politic mafiot era demult închis

„Din experiența mea de specialist în securitatea la incendiu majoritatea stațiilor GPL nu mai îndeplinesc condițiile legale de funcționare, nu mai au distanțele de siguranță respectate.
În România majoritatea clădirilor, nu doar stațiile GPL, nu îndeplinesc condițiile minime: de la școlile și grădinițe până la spitale și spații comerciale. Când spun majoritatea mă refer la peste 90%.
După 33 de ani de furat și nefăcut nimic cam în această situație ne aflăm, cu crize și situații speciale de soluționat săptămânal. Ceea ce vedem este un stat eșuat, cum a spus președintele Klaus Iohannis, care se prăbușește.”
, a declarat Marius Lulea.

Related Articles

Back to top button