Curierul Românesc

Marius Lulea (AUR): Ne opunem categoric creșterii taxelor în zona de construcții, agricultură, IT și HORECA

Într-o vreme complicată pentru economia României, în care multe industrii se luptă cu efectele persistente ale crizei economice, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a exprimat opoziția față de propunerile de majorare a taxelor. Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, a declarat că partidul se opune ferm planurilor PSD de a crește taxele în sectorul de construcții, agricultură, IT și HORECA.

„Ne opunem categoric acestor măsuri”, a afirmat Lulea. „Creșterea taxelor în acest moment nu va face decât să agraveze dificultățile pe care le întâmpină aceste industrii și să pună în pericol locurile de muncă ale mii de români.”

Sectorul de construcții, care a amenințat cu proteste și oprirea lucrărilor în cazul unei creșteri a taxelor, a salutat poziția AUR. Agricultura, IT și HORECA, care sunt și ele pe cale să fie afectate de propunerile PSD, au reacționat similar.

„Industria IT, care este unul dintre cele mai performante sectoare ale economiei noastre, ar fi în mod special afectată”, a explicat Lulea. „De asemenea, sectorul HORECA, care încă se luptă să se redreseze după impactul devastator al pandemiei, ar putea fi împins încă o dată în pragul crizei.”

AUR își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că aceste măsuri ar putea avea efecte negative pe termen lung asupra economiei românești și se angajează să lupte împotriva acestor propuneri toxice ale alianței PSD+PNL.

Related Articles

Back to top button