comunicat

Marcel Ciolacu: este exclusă o alianță cu extremiști din AUR

Președinte celui mai corupt partid din România, Marcel Ciolacu a spus în emisiune la Digi24 că nici el și nici partidul său nu vor face alianță cu formațiunea extremistă AUR, nici acum și nici în viitor.

„O spun public. Este exclusă o alianța a mea sau a PSD cu AUR. Nci n-am avut astfel de discuții și nici nu există comunicare cu reprezentanți ai AUR”, a mai adăugat Marcel Ciolacu precizând că o alianță cu partidul condus de George Simion „ar fi cea mai grea greșeala pentru România, nu pentru PSD, ci pentru România”.

Marcel Ciolacu a subliniat din nou că PSD nu și-a stabilit candidatul la președinția României, și că „deocamdată nu el este candidatul”. Întrebat dacă vrea să candideze, acesta a răspuns că decizia o va lua partidul după alegerile europarlamentare.

Ciolacu a recunoscut că extremismul este în trend în toată Europa, nu doar în România, și a invitat partidele să facă front comun pentru a le explica cetățenilor pericolul ca aceste partide să ajungă la putere.

„Trebuie văzut și contextul care-i favorabil pentru extremiști. Venim după pandemia care a provocat niște mutații. Am avut o criză energetică. Apoi s-a declanșat un război, deci și criză de securitate majoră. Acum ni se vând știri că vin peste noi imigranți, afganii, sirienii… De aceea partidele democratice, în loc să se atace prea mult între ele, ar trebui să facă un coridor împotriva extremiștilor. Noi politicienii trebuie să le explicăm oamenilor ce se întâmplă”, a spus Ciolacu.

Ce nu înțelege Marcel?

Cât timp covrigari corupți ca el vor guverna România, este normal că românii vor dori o schimbare. Este meritul AUR că a reușit în doar câțiva ani, fiind și cel mai atacat partid din România de către presa sistemului, precum este Digi24, să devina principalul partid de opoziției. Ar fi fost mult mai greu să se întâmple asta dacă România ar fi fost condusă de un om inteligent, onest și integru.

Related Articles

Back to top button