comunicat

AUR prezintă duminică 22 octombrie candidații pentru alegerile europarlamentare

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) prezintă duminică, 22 octombrie 2023, ora 16:00, candidații pentru alegerile europarlamentare în cadrul unui eveniment regional organizat la Amfiteatrul Palas din Iași.

Candidații AUR pentru Parlamentul European își vor face cunoscute proiectele cu care își propun să reprezinte România în forul legislativ european. Regionala Iași este al doilea eveniment prin care Alianța pentru Unirea Românilor va duce în comunitățile locale din marile regiuni ale țării mesajul politic și oferta de campanie pentru alegerile europarlamentare.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și societatea civilă, să cunoască candidații pe care noi îi propunem.

Confirmările cu privire la participare se vor transmite până la data de 18 octombrie 2023 la numărul de telefon 0730 078 023.

Related Articles

Back to top button