Curierul Românesc

Manifestație impresionantă, dar presa tace. Patrioții cresc

Mii de patrioți români, simpatizanți ai partidului AUR s-au adunat astăzi în Târgu Mureș pentru a sărbători Ziua Universală a Iei și pentru a-și arăta respectul față de Drapelul Național. Cu toate acestea, evenimentul lor nu a fost reflectat de televiziunile din România. Informațiile relevante pentru români sunt ignorate de trusturile de presă, care servesc alte interese.

Mii de români, veniți din toate colțurile țării, îmbrăcați în ii tradiționale, au fluturat steaguri tricolore, în semn de respect față de istorie și valorile naționale. Sub lozincile „Trăiască tricolorul, trăiască România!” și „Trăiască și-nflorească Moldova, Ardealul și Țara Românească!”, mii de români au demonstrat unitate și dorința de a-și exprima patriotismul.

George Simion, liderul partidului AUR, a participat la manifestație alături de români veniți din întreaga țară. El a subliniat faptul că această adunare a avut loc în județul Mureș, un teritoriu care a fost neglijat de către partidele PSD și PNL.

Evenimentul nu a primit acoperire mediatică din partea televiziunilor, ceea ce ridică întrebări cu privire la neutralitatea și acuratețea informațiilor furnizate de mass-media din România. În ciuda tăcerii sistemului mediatic, mii de români au demonstrat că sunt mândri de țara lor și susțin valorile și simbolurile naționale.

Related Articles

Back to top button