Horoscop

Lilith în Fecioară: 3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024

Lilith (Luna Neagră) își încheie tranzitul prin Leu, care a început pe 8 ianuarie 2023. Leii și cei care au planete în acest semn pot face un bilanț. Leii mai au încă vizita lui Venus timp de aproape șase luni, așa că este important să împartă atenția planetelor – binele de la Venus, iar problemele și tentațiile de la Lilith.

Dacă Lilith va afectat puțin – este bine, înseamnă că ești rezistent la tentațiile și distorsiunile sale emoționale și sănătos din punct de vedere psihologic.

La ce ne putem aștepta cu toții?

Lilith în Fecioară poate afecta sănătatea, pot exista noi tulpini de viruși, noi epidemii.

Modul de operare al lui Lilith constă în simptome ciudate și confuze, greu de diagnosticat. Poate pune un diagnostic greșit, poate prescrie un tratament greșit.

Pot exista probleme și distorsiuni la locul de muncă, cu colectivul și dificultăți în ceea ce privește autodisciplina, aducerea ordinii. În timpul tranzitului lui Lilith prin Fecioară, animalele de companie sunt vulnerabile.

Tranzitul trecut al lui Lilith prin Fecioară a fost între 28 noiembrie 2024 și august 2015 – vă puteți aminti evenimentele din acea perioadă pentru a vă face o idee aproximativă despre cum ar putea să se desfășoare Luna Neagră.

Dacă ai Soarele și/sau alte planete în Fecioară, orientările generale sunt următoarele:

Lilith nat Soare – pot apărea neînțelegeri cu privire la ceea ce se întâmplă. Poate exista o izbucnire de „iubire mare și pură” sau sentimente sexuale puternice (deși, după un timp, zâmbetul diabolic al lui Lilith va ieși la iveală). Pot exista probleme de sănătate (din fericire, acestea se termină după ce Lilith părăsește semnul).

Lilith în Luna – pot apărea dificultăți emoționale, distorsiuni emoționale severe, dificultăți cu femeile, boli psihosomatice.

Lilith prin Venus – poate aduce o îndrăgostire fatală, expunerea la pasiuni, cheltuieli prea mari sau pierderi financiare, complicații în relațiile cu femeile (mai ales la bărbați).

Lilith prin Marte – întâlnire cu agresivitatea, violența, traumatisme, complicații în relațiile cu bărbații, probleme în afaceri, cu mașinile, utilajele.

Lilith prin Mercur – pentru un timp întunecă mintea, crește probabilitatea de a greși, probabilitatea de a spune lucruri inutile, pericole pe drumuri. Pot exista dificultăți cu copiii, tinerii, vecinii, colegii de clasă, frații și surorile.

Lilith pe Jupiter poate aduce dificultăți cu legea, riscuri de reputație, probleme în călătoriile lungi.

Lilith pe Saturn aduce complicații cu conducerea, rudele mai în vârstă, autoritățile de control, agențiile guvernamentale, la locul de muncă.

Lilith pe Uranus – aduce probleme cu prietenii, cu tehnologia.

Lilith în Neptun – crește sugestibilitatea, dependențe, probleme mentale.

Lilith în Pluto – poate aduce evenimente dramatice în viață sau o nouă experiență sexuală, confruntarea cu un grup de persoane sau confruntarea cu crima.

Lilith pe Ascendent – oamenii vă vor percepe prost și veți fi predispuși să faceți lucruri rele.

Regula este următoarea. În perioada de revenire a lui Lilith (și durează până când Luna Neagră trece prin acest semn) – fiți foarte atenți și critici cu tot ceea ce faceți și spuneți. Și, de preferință, nu luați decizii importante pe casa în care se află Lilith natală (dacă Lilith se află în casa a 4-a – este de dorit să nu cumpărați proprietăți imobiliare, dacă în casa a 8-a – nu luați împrumuturi, dacă în casa a 9-a – nu călătoriți în străinătate etc.).

Related Articles

Back to top button